Keystone logo
Foster School of Business, University of Washington Evening MBA-program
Foster School of Business, University of Washington

Evening MBA-program

Seattle, WA, Amerikas förenta stater

0 Years

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Yrkesverksamma som vill ha konkurrensfördelen för en MBA-examen, men också vill fortsätta att arbeta heltid, titta till den treåriga Michael G. Foster Handelshögskolan Evening MBA-program. Förutom samma fantastiska funktioner som finns i heltid program - en rigorös, tvärfunktionellt läroplanen i näringslivet Essentials, erfaren lärare som är mycket kunnig och lyhörd, och hands-on lärande för att förbättra team-building och ledarskap färdigheter - Evening MBA-program har fördelar som är unika för programmet.

Programöversikt

The Evening Master of Business Administration Programmet erbjuder ett mycket effektivt sätt att förbättra din verksamhet och ledarkompetens och vitalisera din karriär potential. Utropat som en modell för andra högskolor, erbjuder denna respekterade University of Washington program på samma utbildning som våra prestigefyllda heltid dag MBA-program i ett format som passar yrkesverksamma.

De flesta kväll MBA-studerande har en anställning som är tillräckligt stabilt för att ta på kraven från graduate-nivå klasser, studietid och gruppmöten. Inte överraskande, den genomsnittliga åldern, arbetslivserfarenhet och Pre-MBA karriärutveckling i kväll eleverna är högre än för dagen studenter. Kväll studenter är mest benägna att använda kunskapen i programmet för att gå vidare med sin nuvarande arbetsgivare eller att övergången till en bättre position i ett närliggande område, ofta innan du slutför examen.

Kväll eleverna ta två-och fyra-poängskurser över 10 på varandra följande 10-veckors kvartal. De första sju kvartal består oftast av krävs grundläggande klasser, de återstående tre fjärdedelarna erbjuda avancerade studier i en rad olika affärsområden. Elever går i allmänhet klasser måndag och onsdag kvällar från ca 6:15 till 09:40 under de första sex kvartalen. Under hela grundläggande kurser, tilldelas grupper studie av fem till sex personer brukar träffas en gång per vecka på en annan natt. Valbara kurser erbjuds i tre timmar block möte en gång i veckan på måndag till torsdag nätter. Studenter tar vanligen två valfria i de senaste fyra kvartalen. En del elever tar ett extra val eller skriva in sig i en valbar erbjuds under dagen för att examen tidigt.

Specialty Program - Ta din framtid i fokus

The Evening MBA-program erbjuder många speciella program som du kan fortsätta som en del av din valfria.

Certifikat program


Centrum för Innovation & Entreprenörskap och Global Business Program ge möjligheter utanför klassrummet för att fokusera din inlärning. Förutom att få verkliga erfarenheter och möjligheter till nätverkande, tjänar du ett certifikat i ditt område av koncentration.

Också andra områden av studie där du kan vara intresserad är:

 • Global handel och transporter logistik (GTTL)
 • Miljöledningssystem Certificate Program
 • Fastigheter Studier

Dubbla examina


Om din långsiktiga intressen spänner över flera akademiska discipliner, en multipel examen eller dubbel examen kan vara det rätta valet för dig. Detta alternativ gör att studenter kan tjäna en MBA med att slutföra en andra examen. För att vara berättigad, måste studenterna gälla och accepteras av båda programmen. Observera att även Evening MBA kurser erbjuds på deltid, får kurser genom andra skolor vara på heltid eller dagtid grund.


Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Online MBA
  • Spain Online, Spanien
 • MBA HR management och talent management
  • Germany Online, Tyskland
 • Magisterexamen i företagsekonomi (MBA)
  • Online