Keystone logo
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Introduktion

Ferrières School of French Excellence

Att välja att studera vid Ferrières School lanserar en karriär i en sektor i konstant tillväxt och som erbjuder otaliga yrkesmöjligheter över hela världen. Bara 25,5 miles från hjärtat av ljusstaden Paris, lika nära båda Paris stora internationella flygplatser (Orly och Roissy Charles de Gaulle), är Ferrières lätt att nå från centrala Paris med kollektivtrafik. På Ferrières tror vi att framgång kommer från gedigen teoretisk och praktisk träning i kombination med personlig utveckling.

Målen för Ferrières ' är att utveckla ledare av excellens som är kompetenta, mångsidiga och kapabla att inneha ledande befattningar och definiera framtida industribehov.

För att säkerställa att de färdigheter och expertis som lärs ut möter de nuvarande och framtida behoven inom hotell-, gastronomi- och lyxbranschen, utvecklade vi programmet i nära samarbete med våra prestigefyllda partnerföretag, såväl som rådgivare från de bästa handelshögskolorna.

MULTI-INDUSTRI:

Driven av kärnvärdena tradition och innovation, ödmjukhet, arbete och öppen vision, är Ferrières uppdrag tre:

  • Utbilda framtida yrkesverksamma från hela världen, genom en rad program, som passar branschkrav inom gastronomi, gästfrihet och lyx: Bachelor, MSc och kulinariska kvalificeringsprogram
  • Bidra till att främja kunskap och praxis över de tre dimensionerna: matkultur, gästfrihet, lyx och evenemangsplanering.
  • Stärka Frankrikes inflytande och attraktivitet inom dessa spetsområden.

FERRIERES HIGH-END EKOSYSTEM:

Ferrières omfattande ekosystem ger studenterna en exceptionell yrkeserfarenhet och konfronterar dem omedelbart med "excellens" tack vare ett utbud av flera restauranger, en cateringfirma och ett 4* hotell. Dessa institutioner, som inte är applikations- utan professionella enheter, hanteras av ett team av erfarna gästfrihetsproffs och affärsmän, några av dem pristagare av utmärkelsen «Meilleur Ouvrier de France». De erbjuder förstklassig mat och en service i världsklass till en krävande kundkrets.

I takt med att deras kapacitet ökar, introduceras eleverna gradvis till olika positioner inom kök, restauranger, inköp, sommelieravdelning, bar, front office, gästrelationer, hushållning, försäljning, bokningar, underhåll, marknadsföring, ekonomi, e-marknadsföring och evenemangsplanering. Denna praktiska erfarenhet möter det akademiska lärandet.

Platser

  • Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

  • Paris, Frankrike

Frågor