Keystone logo
© Uni.
Flanders Business School

Flanders Business School

Flanders Business School

Introduktion

Företagsutbildning vid korsningen av företagande och ledning

Flanders Business SchoolGrundades 1977, var fram till nu en oberoende institution. Det gör att vi, i full frihet, personlig träning och udda koncept för att utveckla skräddarsydda våra studenter. Vi är stolta över att vi är nära våra affärspartners och kan svara flexibelt på deras behov, även om denna förändring.

År 2013 var Flanders Business School en nära partner - landskap med KU Leuven. Sålunda är de FBS-campus jobb nu helt integrerade i den intilliggande KU Leuven campus i Korte Nieuwstraat. Det nära samarbetet med universitetet ger våra studenter möjlighet att njuta längs närheten av en ledande forskningsinstitut med en världs - brett nätverk och en uppsjö av expertis inom nästan alla ämnesområden. De kan använda biblioteket på campus, forskningsdatabaser, dator klasser och andra universitetsdatorresurser state-of-the-art. Vi utför detta partnerskap är glada i vår logotyp och företagsidentitet.

Dessutom FBS är också internationellt inriktad; när vi arbetar med Kellogg School of Management (Chicago) och Indian Institute of Management Calcutta (IIMC).

Flanders Business School kommer från vårt fokus på företagande, en plats för öppen debatt om strategi, ledning och innovation som nycklar till sociala framsteg.

Som en handelshögskola erbjuder vi våra elever en utbildning som bygger på en kombination av hög kvalitet vetenskaplig forskning och erkänd bästa praxis uppmuntrar vi egna initiativ och kritisk reflektion i en kultur av samråd, samarbete, solidaritet och frihet. Därför FBS är mycket tvärvetenskaplig och tvärvetenskapliga orienterad och vi arbetar aktivt med partners hemma och utomlands.

FBS står för ett aktivt deltagande i den sociala och ekonomiska debatten, och till utvecklingen av kunskapssamhället.

mission

Företagare guidade och tillåter företagsledare.

syn

Företag och företagare är en viktig del av vår ekonomiska struktur. Flanders Business School vill stödja dem aktivt.

På FBS ser vi det faktum som en utmaning att skapa värde för såväl våra partners och våra studenter.

Vi tror att en grundlig affärs- (eller förvaltning) träning med betoning på praktiska dimension av entreprenörskap kan göra en skillnad - därav: Business utbildning om korsningen av företagande och ledning. Det är också anledningen till att vi i våra program kombinera kunskaper och färdigheter från konventionella affärer kurser med de fall som våra studenter - görs - nästan alla företagare själva.

Hos oss kommer du ut med ett diplom, en entreprenöriell attityd och en plan!

värden

  • Excellence i allt vi gör
  • Medverkan av deltagare och deras fall
  • Internationella området samarbeten

Platser

  • Antwerp

    Flanders Business School Sint-Katelijnevest 26-28 , 2000 , Antwerp

    Frågor