Keystone logo
Fayetteville State University Broadwell College of Business and Economics (CBE) MBA i Business Intelligence and Data Analytics (BIDA)
Fayetteville State University Broadwell College of Business and Economics (CBE)

MBA i Business Intelligence and Data Analytics (BIDA)

Fayetteville, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

MBA med en koncentration inom Business Intelligence and Data Analytics (BIDA) är designad av fakultetsmedlemmarna i Graduate and Professional Studies in Business för att tillgodose den växande efterfrågan på marknaden för yrkesverksamma med förmåga att analysera data och stödja beslutsprocesserna i Företag. Business Intelligence and Data Analytics Graduate Certificate är ett utsett STEM-program.

Broadwell College of Business & Economics har etablerat ett SAP Next-Gen Lab, ett av endast fem i Nordamerika och det enda labbet i sydöstra USA. Labbet syftar till att ansluta akademiska tankeledare, forskare och studenter med SAP-ekosystemet, inklusive kunder, partners, startups och experter på digital innovation, vilket resulterar i nästa generations lösningar för teknologiledare baserat på den senaste tekniken och tänkandet

Dessutom ger MBA-koncentrationen i Business Intelligence och dataanalys i samarbete med SAS Institute en möjlighet att få ett gemensamt SAS-certifikat efter avslutad alla obligatoriska kurser för BIDA-koncentration.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA i Business Analytics & Intelligence
  • Châteauroux, Frankrike
  • Baar, Schweiz
 • MBA med betoning på Business Intelligence och Big Data
  • Madrid, Spanien
  • Spain Online, Spanien
 • MBA med koncentration i digital transformation och affärsutveckling