Keystone logo
Exeed College MBA i Global Healthcare Management
Exeed College

MBA i Global Healthcare Management

12 Months

Engelsk

Heltid

AED 32 000 *

Distansutbildning

* flexibel avbetalningsplan

Introduktion

Sjukvårdschefer är de yrkesverksamma som är involverade i det dagliga beslutsfattandet såväl som det långsiktiga beslutsfattandet på sjukhus, kliniker eller sjukvårdsenheter. Sjukvårdschefer är ansvariga för att utforma policyer, hantera mänskliga resurser, förbättra affärsenheten och hantera verksamheten inklusive inköp och leverans av sjukhusutrustning förutom att förbättra kvaliteten på patientvården.

Den ettåriga MBA (Master of Business Administration) i Healthcare Management är ett omfattande program utformat för vårdpersonal som ser fram emot en stor karriär inom hälso- och sjukvårdsbranschen. Efter avslutat program kommer eleverna att tilldelas ett Post Graduate Extended Diploma in Global Healthcare Management från Cambridge International Qualifications, Storbritannien, och en MBA i Global Healthcare Management från Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Leverans – Online

Programmet kommer att levereras genom toppmoderna onlineinlärningssystem och alla elever kommer att ha tillgång till internationella tidskrifter och böcker. Alla program kommer att levereras av internationella fakulteter och studenter kan delta i liveföreläsningarna från seniora internationella fakulteter genom att logga in i systemet. Alla pass kommer att spelas in och studenterna kan lyssna på föreläsningarna på fritiden. LMS har ett alternativ för tvivelsessioner och onlineklassrumsaktiviteter. Lektionerna kommer att hållas två gånger i veckan (söndag och tisdag) i tre timmar vardera.

Antagningar

Om skolan

Frågor