Keystone logo
Exeed College MBA i drift och projektledning
Exeed College

MBA i drift och projektledning

12 Months

Engelsk

Heltid

AED 32 000 *

Distansutbildning

* flexibel avbetalningsplan

Introduktion

En verksamhets- och projektledare är ansvarig för projektets framgång och misslyckande. En projektledares ansvar inkluderar planering, genomförande och avslutande av projekt förutom att hantera den allmänna verksamheten. Ett projekt är en unik, övergående strävan som görs för att uppnå planerade mål, som kan definieras i termer av resultat, resultat eller fördelar. Operations and Project Management (OPM) är en gren av ledningen som täcker tillämpningen av processer, metoder, färdigheter och erfarenheter för att uppnå projektframgång. Utformad enligt PMBOK (Project Management Body of Knowledge) 6: e upplagan, är kärnfokuset i detta program på fem processgrupper, dvs. initiering, planering, exekvering, övervakning och kontroll och stängning. Programmet är utformat för såväl verksamhetschefer som projektledare och har moduler om strategisk projektledning, implementering, strategiska försörjningskedjor, förhållandet mellan försörjningskedjor och organisationens affärsmål och affärsdrift.

Den ettåriga MBA (Master of Business Administration) i Operations and Project Management är ett omfattande program utformat för företagschefer som ser fram emot en stor karriär inom operationsdomänen eller projektledningsdomänen. Efter avslutat program kommer eleverna att tilldelas ett Post Graduate Extended Diploma in Operations and Project Management från Cambridge International Qualifications, Storbritannien, och en MBA i Operations and Project Management från Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Leverans – Online

Programmet kommer att levereras genom toppmoderna onlineinlärningssystem och alla elever kommer att ha tillgång till internationella tidskrifter och böcker. Alla program kommer att levereras av internationella fakulteter och studenter kan delta i liveföreläsningarna från seniora internationella fakulteter genom att logga in i systemet. Alla pass kommer att spelas in och studenterna kan lyssna på föreläsningarna på fritiden. LMS har ett alternativ för tvivelsessioner och onlineklassrumsaktiviteter. Lektionerna kommer att hållas två gånger i veckan i tre timmar vardera.

Antagningar

Om skolan

Frågor