Keystone logo
Exeed College Master of Business Administration - PMU, Storbritannien
Exeed College

Master of Business Administration - PMU, Storbritannien

Sharjah, Förenade arabemiraten

12 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 36 000 / per course *

Distansutbildning

* Avail of 10% OFF if you wish to pay your fees in one lump sum.

Introduktion

Program Overview

Genom detta program kommer eleverna att få kunskap och färdigheter inom ledarskap, förändringsledning, redovisning, ekonomi och personalhantering. Den är utformad för att hjälpa dig att få ytterligare färdigheter i rådgivning, entreprenörskap, beslutsfattande och design och forskningsledning av affärsuppgifter, fokuserar också på forskningsmetoder för att visa elevernas förmåga att undersöka frågor som de själva väljer under en betydande period.

Programmet riktar sig till yrkesverksamma med bakgrund inom teknik, juridik, affärer, humaniora, utbildning och allmän administration, med betoning på att få en brittisk MBA från ett prestigefyllt universitet. PMU MBA erbjuder en myriad av möjligheter. Elever kan fortsätta sitt nuvarande arbetsliv och får en unik möjlighet att växa i sin organisation samtidigt som de lär sig nya färdigheter i MBA. PMU MBA utökar dina globala horisonter och ger den grundläggande grunden för att snabba på förändringar i din karriär. Slutligen kan du utöka ditt nätverk över kulturer och länder. Under MBA får du chansen att gå på föreläsningar av industri och akademiska talanger för att prova på management- och strategikoncept utvecklade av branschexperter.

Programmet erbjuder också möjlighet till trippelcertifiering. Vikten av att få trippelcertifiering säkerställer att MBA-programmet är av högsta kvalitet och internationellt erkänt.

Det tredubbla kvalificeringspaketet kombineras

En forskarutbildning Level 7 Diploma in Business Management från Scottish Qualifications Authority (SQA), Storbritannien

En MBA från Plymouth Marjon University, Storbritannien

En Chartered Manager-status från Chartered Management Institute (CMI), Storbritannien

Program Outline – Part A

SCQF Level 11 Extended Diploma in Strategic Business Management

120 poäng

International Marketing Management

Strategic Management

Strategic Change Management

Redovisning för nästa generations ledare

Hållbarhet och affärer

Strategiskt ledarskap och personalpraxis i organisationer

Program Outline – Part B

MBA-PROGRAM

Moduler – Forskningsmetoder & avhandling

Om PMU

Plymouth Marjon University grundades år 1840 och är en av de prestigefyllda utbildningsinstitutionerna i Storbritannien för sitt rykte och sin utbildningskvalitet.

Universitetet strävar efter att vara en öppen, vänlig och aktiv gemenskap som tar initiativ för att möta förändrade sociala och ekonomiska behov lokalt, nationellt och internationellt. Det erbjuder en rad program från grundutbildningar och progressionskurser, distansutbildning till hedersexamina och forskarutbildning.

Antagningar

Programresultat

Om skolan

Frågor