Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Introduktion

Om Exeed College

Exeed College , som planerades 2016, är ett prestigefyllt företag inom Westford Education Group som erbjuder topprankade akademiska online-/deltidsutbildningar. Exeed College är en leverantör av utbildningsledning i världsklass baserad i Förenade Arabemiraten och underlättar doktorandprogram i företagsekonomi och utbildning, specialiserade MBA-program, masterprogram i utbildning och olika lärarkvalifikationsprogram genom sin omfattande närvaro i GCC, Afrika, Asien, Syd. östliga och europeiska länder. De exceptionella utbildningsprogram som erbjuds av ledande internationella universitet och prisbelönta organisationer gör det möjligt för eleverna att återuppfinna sig själva och utmärka sig inom sina expertområden.

För att erbjuda examina i världsklass har Exeed College träffat rätt ackord med topprankade globala universitet som har åtagit sig att erbjuda exceptionell studentupplevelse, högkvalitativ undervisning, banbrytande forskning och omfattande samarbete med förstklassiga organisationer.

Universidad Católica de Murcia, Spanien, City University, Malaysia, Woolf, Malta, Plymouth Marjon University i Storbritannien och Acacia University i USA är de största universiteten som samarbetar med Exeed College .

Exeed är en stark förespråkare för att överbrygga klyftan när det gäller att leverera kvalitetsutbildning till massorna genom digitalisering, Exeed utnyttjade teknikens kraft och har skapat ett digitalt ekosystem genom integrationen av en toppmodern virtuell inlärningsmiljö (VLE)-plattform, inklusive ett robust Learning Management System (LMS) som kan leverera synkron och asynkron undervisning. Genom att använda de modernaste pedagogiska verktygen, fullt staplade kursmaterial och onlinebibliotek säkerställs sömlös leverans av akademiska examina i världsklass och professionella program till kräsna elever över hela världen.

Exeed College är en facilitator för ledande utbildning i världsklass, lärarutbildning och kvalifikationer, och har framstående internationella fakulteter utbildade vid kända universitet med årtionden av erfarenhet inom industri och akademi.

Exeed College kämpar för inkludering, jämlikhet och mångfald och är stolt över sin rika och varierade demografi av elever från nästan 50-plus nationaliteter och 10-plus industrisektorer.

Uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera globalt välrenommerade och ackrediterade masterprogram inom affärs- och ledningsdomäner och lärarutbildningskvalifikationer för att ge 2000-talets arbetande yrkesverksamma experter med expansiv kunskap för att möta deras akademiska behov och överförbara färdigheter. En solid plattform för yrkesverksamma att skaffa sig kunskap, få djupa insikter och bemästra tillämpningen av sådana lärdomar på arbetsplatsen; vi bidrar till att bygga fantastiska organisationer, hållbara samhällen och därmed en progressiv nation som upprätthåller etik och integritet.

Syn

Exeed College planerar att vara bland de främsta globala leverantörerna av erkänd och ackrediterad högre utbildning, exekutiv utbildning och fortbildning till arbetande yrkesverksamma och praktiker för att utrusta, berika och ge dem möjlighet att bli experter och ledare inom sina yrkesområden.

Platser

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Saudiarabien

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, Indien

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malaysia

         Frågor