Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Introduktion

Om Exeed College

Exeed College , som planerades 2016, är ett prestigefyllt företag inom Westford Education Group som erbjuder topprankade akademiska online-/deltidsutbildningar. Exeed College är en leverantör av utbildningsledning i världsklass baserad i Förenade Arabemiraten och underlättar doktorandprogram i företagsekonomi och utbildning, specialiserade MBA-program, masterprogram i utbildning och olika lärarkvalifikationsprogram genom sin omfattande närvaro i GCC, Afrika, Asien, Syd. östliga och europeiska länder. De exceptionella utbildningsprogram som erbjuds av ledande internationella universitet och prisbelönta organisationer gör det möjligt för eleverna att återuppfinna sig själva och utmärka sig inom sina expertområden.

För att erbjuda examina i världsklass har Exeed College träffat rätt ackord med topprankade globala universitet som har åtagit sig att erbjuda exceptionell studentupplevelse, högkvalitativ undervisning, banbrytande forskning och omfattande samarbete med förstklassiga organisationer.

Universidad Católica de Murcia, Spanien, City University, Malaysia, Liverpool John Moores University, University of South Wales och Plymouth Marjon University i Storbritannien, Acacia University och Carolina University i USA är de största universiteten som samarbetar med Exeed College .

Uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera globalt välrenommerade och ackrediterade masterprogram inom affärs- och ledningsdomäner och lärarutbildningskvalifikationer för att ge 2000-talets arbetande yrkesverksamma experter med expansiv kunskap för att möta deras akademiska behov och överförbara färdigheter. En solid plattform för yrkesverksamma att skaffa sig kunskap, få djupa insikter och bemästra tillämpningen av sådana lärdomar på arbetsplatsen; vi bidrar till att bygga fantastiska organisationer, hållbara samhällen och därmed en progressiv nation som upprätthåller etik och integritet.

Syn

Exeed College planerar att vara bland de främsta globala leverantörerna av erkänd och ackrediterad högre utbildning, exekutiv utbildning och fortbildning till arbetande yrkesverksamma och praktiker för att utrusta, berika och ge dem möjlighet att bli experter och ledare inom sina yrkesområden.

Platser

  • Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

  • Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online, Saudiarabien

  • Singapore Online, Singapore

  • India Online, Indien

  • Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

  • Nigeria Online, Nigeria

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

  • Malaysia Online, Malaysia

Frågor