Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Introduktion

Om Exeed College

Exeed College, tänkt i 2016, är ett prestigefyllt företag i Westford Education Group som tillhandahåller högst rankade online/deltid akademiska program. En leverantör av utbildningshantering i världsklass baserad i Förenade Arabemiraten,Exeed College underlättar doktorandprogram inom företagsekonomi och utbildning, specialiserade MBA-program, magisterprogram i utbildning, och olika lärarkvalifikationsprogram genom sin omfattande närvaro i GCC, afrikansk, asiatiska, Sydostliga och europeiska länder. De exceptionella utbildningsprogram som erbjuds av ledande internationella universitet och prisutdelande organisationer gör det möjligt för eleverna att återuppfinna sig själva och utmärka sig inom sina kompetensområden.

Att erbjuda grader i världsklass,Exeed College har slagit rätt ackord med topprankade globala universitet som åtagit sig att erbjuda exceptionell studentupplevelse, högkvalitativ undervisning, banbrytande forskning och omfattande samarbete med förstklassiga organisationer.

Universidad Católica de Murcia, Spanien, City University, malaysia, Liverpool John Moores University, University of South Wales och Plymouth Marjon University i Storbritannien, Acacia University och Carolina University i USA är de största universiteten som samarbetar medExeed College.

Uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera globalt ansedda och ackrediterade magisterprogram inom affärs- och ledningsdomäner och lärarutbildningskvalifikationer för att ge yrkesverksamma från 2000-talet expansiv kunskap för att möta deras akademiska behov och överförbara färdigheter. En solid plattform för yrkesverksamma att förvärva kunskap, få djupa insikter och behärska arbetsplatsens tillämpning av sådana lärdomar; vi bidrar till att bygga fantastiska organisationer, hållbara samhällen och därmed en progressiv nation som upprätthåller etik och integritet.

Vision

Exeed College planerar att vara bland de främsta globala leverantörerna av erkänd och ackrediterad högre utbildning, verkställande utbildning och fortbildning till yrkesverksamma yrkesverksamma och utövare för att utrusta, berika och ge dem möjlighet att bli experter och ledare inom sina praktikområden.

Platser

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Saudiarabien

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, Indien

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malaysia

         Frågor