Keystone logo
Excellentia FERVIC Business College   (Colegio de Empresarios Excellentia FERVIC)

Excellentia FERVIC Business College (Colegio de Empresarios Excellentia FERVIC)

Excellentia FERVIC Business College   (Colegio de Empresarios Excellentia FERVIC)

Introduktion

Excellentia Fervic Business School har alltid stått ut genom att göra Premium Education tillgängligt för personer som inte har de ekonomiska resurserna som krävs för att få tillgång till denna typ av utbildning och lärare, så det beslutade att skapa Fervic University som en handelshögskola som ingår i sin portfölj av professionella utbildningstjänster för att nå hela Latinamerika och genomsyra dess affärskultur.

Fervic University är en handelshögskola som grundades 2013 av framstående affärsmän med allierade i USA och Dubai, vi har högkvalificerade professorer för deras färdigheter som framstående och respekterade professorer / entreprenörer inom sina två områden.

Fervic University är den första institutionen i landet vars vägledande arbete är att uppnå mänsklig och professionell spetskompetens, genom en process som belyser den höga kvaliteten på dess material för ledningsförbättringar. För att uppnå detta skapade vi vår egen Fervic Methodology som involverar fallmetoden, onlineföreläsningar, coachning och kompletterande läsningar.

Fervic University har en styrka som stöds av sin fakultet med omfattande chefserfarenhet, permanent kopplad till företaget, regeringen och ständigt uppdaterad om ledningsfrågor.

Platser

  • Paseo de los Tamarindos,400, 05110, Mexico City

Frågor