Keystone logo
EU Business School

EU Business School

EU Business School

Introduktion

EU Business School

EU Business School (EU) grundades 1973 och är en internationell, professionellt ackrediterad, högt uppsatt handelsskola med campus i Barcelona, Genève och München. Vi erbjuder små, dynamiska klasser på engelska, med det bästa av både nordamerikanska och europeiska akademiska läroplaner. Vår pragmatiska inställning till företagsutbildning förbereder studenterna för en karriär i dagens snabbt utvecklande och globaliserade affärsvärld.

EU erbjuder grund-, kandidat-, master-, MBA- och doktorandprogram, både på campus och online med företagsadministration, kommunikation, turismledning, internationella relationer, sportledning, digital mediahantering, internationell affär, marknadsföring, ekonomi, företag och mänskliga resurshantering, bland annat.

Genom vårt globala nätverk av akademiska partners kan studenter få statligt erkända examina på EU:s campus med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannien och Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Partnerskap med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston och Shinawatra University i Bangkok erbjuder studenter chansen att få en andra examen medan de studerar i olika och berikande miljöer. EU-gruppens program är ackrediterade av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) och International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), erkänd av Council for Higher Education Accreditation (CHEA). Vi innehar också International Quality Accreditation (IQA) tilldelad av Central and East European Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen är också ackrediterad av EduQua, den första schweiziska kvalitetsmärkningen inriktad på vuxenutbildning.

EU:s campus ligger vid Medelhavskusten , bland de schweiziska alperna och i Tysklands ekonomiska huvudstad, och erbjuder studenter möjligheten att bo i fyra distinkta och berikande miljöer. Studenter kan flytta mellan campus och utforska mångfalden i Barcelona, Genève och München. Detta ger en bra ursäkt för att lära sig ett språk och träffa en mängd olika människor samtidigt som du upplever nya affärsorienterade möjligheter. Dessutom kan studenter delta i utbyten till våra partnerinstitutioner i bland annat USA, Kina, Storbritannien, Spanien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexiko, Brasilien, Kazakstan, Kanada och Ryssland.

Campus funktioner

Barcelona

där teknik, kultur och affärer möts på Medelhavet

 • En kreativ affärsgemenskap med över 1 400 nystartade företag
 • En toppdestination för internationella konferenser som Mobile World Congress

Genève och Montreux

affärer och diplomati vid foten av de schweiziska alperna

 • Hem till mer än 140 multinationella företagshuvudkontor
 • Högkvarter för över 300 icke-statliga organisationer och 200 diplomatiska beskickningar

Munich

ett kultur- och affärsnav i hjärtat av Europa

 • Ett stort tyskt ekonomiskt kraftpaket
 • Hem till huvudkontor för tyska multinationella företag som BMW, Siemens och Allianz

EU Münchens boendehandläggare ger omfattande råd och stöd till studenter som söker boende.

  Description

  MBA med huvudämne i entreprenörskap ger studenterna kunskaper i stora affärsdiscipliner samt en färdighet för entreprenöriell strävan. Utexaminerade från detta MBA-program kan vara intresserade av följande karriärer.

  • Affärsutvecklingsdirektör
  • Senior Product Manager
  • Marknadsforskningsanalytiker
  • Management Analyst

  Antagningar

  Antagningsprocessen vid EU Business School är tydlig och enkel. Sökande måste uppfylla specifika akademiska och engelska språkkrav för att vara berättigade till antagning till det valda programmet.

  Blivande studenter utvärderas på styrkan av sina ansökningar som helhet. Hänsyn tas till studentens egenskaper och förmågor: ledarskapspotential, akademiska prestationer, prestationer på standardiserade prov, fritidsaktiviteter och personliga erfarenheter. EU:s avdelning för antagningstjänster hjälper alla sökande under hela ansökningsprocessen.

  Stipendier och finansiering

  Flera stipendiealternativ finns tillgängliga. Se institutets hemsida för mer information.

  Ranking

  1. Rankad #1 i Klass & fakultets mångfald av QS Top MBA 2021
  2. MBA -program Rankat #3 i Spanien av Forbes Magazine
  3. Tilldelades fyra stjärnor för högsta kvalitet inom affärsutbildning av QS Stars
  4. EU: s Online MBA rankas som 20: a i världen av QS Top MBA
  5. EU: s MBA är erkänd som nummer 23 i världen av América Economía
  6. Rankad 42: a i QS European MBA Rankings 2021
  7. Rymd femte i QS MBA Guide Return on Investment Report för löneupphöjning i Europa
  8. Placerade sjätte som bästa handelshögskola för kvinnliga studenter av Capital magazine
  9. Rankad i topp 100 över hela världen för karriärspecialisering (MBA i entreprenörskap)
  10. Rankad i topp 100 över hela världen för karriärspecialisering (MBA i marknadsföring)
  11. Rankad i topp 140 i QS Global MBA Rankings 2021
  12. EU: s Online MBA rankade topp i CEO Magazines globala globala rankning sju år i rad
  13. Rankad i toppnivån för globala och europeiska MBA -program av CEO Magazine
  14. EU: s Executive MBA rankade Tier One i CEO Magazines Global Executive MBA Rankings
  15. Rankat Premier DBA -program av CEO Magazine
  16. Listad som en topp 20 handelsskola av China Economic Review tidningen
  17. Listades som en topp 30 europeisk högre utbildningsinstitution för företagande av EU-Startups

  Campusliv och faciliteter

  1. Karriärserviceavdelningen (CSD) vid EU Business School ger råd till studenter på en-till-en-basis och i gruppsessioner för att förbättra deras karriärmöjligheter och säkerställa att deras jobbsökande blir framgångsrikt.
  2. EU:s Studentserviceavdelning ger studenterna all praktisk information och stöd de behöver när de börjar sina studier hos oss. Vi är här för att hjälpa dig att upptäcka staden, slå dig ner i lektioner, träffa nya människor och till fullo njuta av allt som EU Business School har att erbjuda.
  3. Orienteringsdag: EU är värd för programspecifika orienteringsdagar för nya studenter, vilket ger dem en chans att interagera med sina klasskamrater samt lära sig om betygssystem, akademiska processer och kommande evenemang. Vi arrangerar också speciella aktiviteter som vandringsturer, vilket ger våra elever en chans att utforska sina nya städer.
  4. Tjänster på campus: Det finns flera faciliteter tillgängliga för studenter på campus inklusive skrivare, WIFI-åtkomst och ett datorlabb för att säkerställa att eleverna har alla nödvändiga verktyg för att lyckas på EU Business School .
  5. Personlig rådgivning: Studenttjänstens personal har lång erfarenhet, tålamod och empati och är också tillgängliga för att hjälpa studenter med personliga ärenden. Om du behöver ytterligare hjälp kan personalen också ordna så att du träffar en professionell rådgivare.

  På EU Business School kommer du att bli en del av en mångsidig och internationell studentgemenskap. Genom sport, kultur- och välgörenhetsaktiviteter, festivaler med mera kommer du att bilda minnen och vänskap som kommer att vara livet ut. Och du kommer att få möjlighet att träffa dignitärer, resa till otroliga länder, delta i prestigefyllda evenemang och fördjupa dig i en annan kultur.

  München är en stad i världsklass. Den ekonomiska maktens nav i Tyskland är stolt över att vara hem för innovativa industrier och erbjuda en utmärkt livskvalitet. Den bayerska huvudstaden är hem för Bayern München, en av de största och mest framgångsrika fotbollsklubbarna i världen. Det är känt för den årliga globala attraktionen Oktoberfest, såväl som de många högkvalitativa bryggerier, ölträdgårdar och världsberömda öl som erbjuds i hela staden. München är ett kalejdoskop av kontraster, från rokokosalar till imponerande skyskrapor och stora gröna parker. Beläget i hjärtat av Europa, är det också den perfekta basen som du kan utforska.

  Antagningskrav för programmet

  Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

  Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

  Platser

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, 08017 Barcelona, 08021, Barcelona

  • Geneva

   Rue Kléberg 6, 1201, Geneva

  • Munich

   EU Business School Theresienhöhe 28, 80339, Munich

  Frågor