Keystone logo
EU Business School Online

EU Business School Online

EU Business School Online

Introduktion

EU Business School Online

EU Business School (EU) grundades 1973 och är en internationell, professionellt ackrediterad, högt uppsatt handelsskola med campus i Barcelona, Genève och München. Vi erbjuder små, dynamiska klasser på engelska, med det bästa av både nordamerikanska och europeiska akademiska läroplaner. Vår pragmatiska inställning till företagsutbildning förbereder studenterna för en karriär i dagens snabbt utvecklande och globaliserade affärsvärld.

EU erbjuder grund-, kandidatexamen, magister-, MBA- och doktorandprogram, både på campus och online med företagsadministration, kommunikation, turismledning, internationella relationer, sportledning, digital mediahantering, internationell verksamhet, marknadsföring, ekonomi, företag och mänskliga bland annat resurshantering.

Genom vårt globala nätverk av akademiska partners kan studenter tjäna statligt erkända grader på EU:s campus med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannien och Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Partnerskap med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston och Shinawatra University i Bangkok erbjuder studenter chansen att få en andra examen medan de studerar i olika och berikande miljöer. EU-gruppens program är ackrediterade av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) och International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), erkänd av Council for Higher Education Accreditation (CHEA). Vi innehar också International Quality Accreditation (IQA) tilldelad av Central and East European Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen är också ackrediterad av EduQua, den första schweiziska kvalitetsmärkningen inriktad på vuxenutbildning.

EU:s campus ligger vid Medelhavskusten, bland de schweiziska alperna och i Tysklands ekonomiska huvudstad, och erbjuder studenter möjlighet att bo i fyra distinkta och berikande miljöer. Studenter kan flytta mellan campus och utforska mångfalden i Barcelona, Genève och München. Detta ger en bra ursäkt för att lära sig ett språk och träffa en mängd olika människor samtidigt som du upplever nya affärsorienterade möjligheter. Dessutom kan studenter delta i utbyten med våra partnerinstitutioner i bland annat USA, Kina, Storbritannien, Spanien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexiko, Brasilien, Kazakstan, Kanada och Ryssland.

Upptäck EU Digital

Digital inlärning

Utbildningen utvecklas ständigt och att ta en examen digitalt ses nu som ett utmärkt alternativ till program på campus. Genom den senaste tekniken och en allt mer sammankopplad värld ligger EU Business School i framkanten av företagsundervisning, och erbjuder flexibla och personliga program med fördelarna och friheten med digitalt lärande.

Våra studenter på digitala campus lär sig genom interaktiva webbseminarier, gruppprojekt och affärssimuleringar. Program stöds på lättanvända webbplattformar och levereras av hyllade föreläsare som erbjuder personlig handledning i realtid från hela världen.

Campus funktioner

Affärsvärlden är nu mer uppkopplad än någonsin tidigare. För att möta framtidens affärsbehov fokuserar EU på att tillhandahålla uppdaterad och internationell utbildning till framtidens yrkesverksamma.

EU Business School har fyra campus i Spanien, Schweiz, Tyskland och Digital. EU:s campus finns vid den soliga Medelhavskusten, vid foten av de schweiziska alperna, i Tysklands ekonomiska huvudstad och på internet, och erbjuder studenter möjligheten att bo i tre distinkta och berikande europeiska städer eller att göra karriärer samtidigt studerar online.

Upptäck EU Digital

Digital Campus

Att studera digitalt på EU Business School kopplar omedelbart studenter till ett nätverk av kamrater, föreläsare och affärsexperter från hela världen. Genom våra flexibla, prisvärda program kan studenterna ordna sina studier kring andra åtaganden och ändå dra nytta av alla nyckelfunktionerna i en utbildning på campus. Våra digitala program speglar deras motsvarigheter på campus och använder en blandning av traditionella undervisningstekniker och moderna metoder. Klasserna hålls på lättanvända plattformar och den senaste tekniken säkerställer en innovativ inlärningsupplevelse.

Programmen levereras av hyllade och erfarna föreläsare från både industrin och den akademiska världen. Vår kursplan inkluderar gästtalarsessioner och livewebinarier samt tre veckor på campus i Genève, München och Barcelona.

  Antagningar

  Antagningsprocessen vid EU Business School är enkel. Studenter kan välja att ansöka online eller skicka sin ansökan per post.

  Kandidater utvärderas på styrkan av sin ansökan med hänsyn till studentens ledarskapspotential, akademiska prestationer, prestationer på standardiserade test, fritidsaktiviteter och personliga erfarenheter.

  Registrering sker under hela året med utnyttjande av vårt programs startdatum året runt. Stiftelse- och kandidatstudenter kan börja sina studier i oktober, januari, maj och juli, medan våra master- och MBA-program börjar i oktober, januari och mars. Denna flexibilitet gör det möjligt för studenter att börja studera så snart som möjligt.

  Vårt antagningsteam är tillgängligt för att hjälpa dig med alla frågor eller frågor du kan ha. För att ta reda på mer om EU uppmuntrar vi dig också att besöka våra campus, träffa våra nuvarande studenter och delta i våra lektioner och öppetdagar.

  1. Fyll i din ansökan och förbered dina dokument.
  2. Skriv eller filma din tillhörande motiverande uppsats.
  3. Skicka dokument som krävs för programmet.
  4. Ansökan granskad av Antagningsavdelningen.
  5. Vänta på bekräftelse på att din plats är säkrad.
  6. Börja dina studier på EU Business School.

  Ranking

  • Rankad #1 i Klass & fakultets mångfald av QS Top MBA 2021
  • MBA -program Rankat #3 i Spanien av Forbes Magazine
  • Tilldelades fyra stjärnor för högsta kvalitet inom affärsutbildning av QS Stars
  • EU: s Online MBA rankas som 20: a i världen av QS Top MBA
  • EU: s MBA är erkänd som nummer 23 i världen av América Economía
  • Rankad 42: a i QS European MBA Rankings 2021
  • Rymd femte i QS MBA Guide Return on Investment Report för löneupphöjning i Europa
  • Placerade sjätte som bästa handelshögskola för kvinnliga studenter av Capital magazine
  • Rankad i topp 100 över hela världen för karriärspecialisering (MBA i entreprenörskap)
  • Rankad i topp 100 över hela världen för karriärspecialisering (MBA i marknadsföring)
  • Rankad i topp 140 i QS Global MBA Rankings 2021
  • EU: s Online MBA rankade topp i CEO Magazines globala globala rankning sju år i rad
  • Rankad i toppnivån för globala och europeiska MBA -program av CEO Magazine
  • EU: s Executive MBA rankade Tier One i CEO Magazines Global Executive MBA Rankings
  • Rankat Premier DBA -program av CEO Magazine
  • Listad som en topp 20 handelsskola av China Economic Review tidningen
  • Listades som en topp 30 europeisk högre utbildningsinstitution för företagande av EU-Startups

  Platser

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08021, Barcelona

   • Barcelona

    EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08017, Barcelona

    • Geneva

     Rue Kléberg, 6, 1201, Geneva

     • Munich

      Theresienhöhe, 28, 80339, Munich

      Frågor