Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Introduktion

ESDST är dataskolan för Rushford Business School ackrediterad av James Lind Institute. Skolan erbjuder högre utbildningsprogram inom datavetenskap och teknik, vars grad tilldelas av Rushford Business School.

Vår fakultet och mentorer är datavetare och arbetar i välrenommerade positioner i branschen. Vi undervisar med tillämpad metodik med verklig datamängd och examen avslutas med ett konsultstenprojekt. Detta görs i syfte att främja våra studenter att vara toppchefer och datavetare i världsklass.

Vår flexibla akademiska leverans gör det möjligt för studenter att välja våra program baserat på deras tidsåtagande. Våra 100% online-program är väl lämpade för studenter från hela världen. Våra program är utformade för att ge ekvivalens online till ett vanligt universitetsprogram genom att utnyttja teknik i världsklass, internationella datavetenskapsexperter, och utbildning av bästa kvalitet.

ESDST syftar till att främja teknisk utbildning och forskning inom datavetenskapens område, affärsanalys, och banbrytande teknik. Programmen på ESDST ger en utmärkt fördel för lednings- och tekniska studenter genom att ge dem möjlighet att använda data och teknik för att lösa verkliga problem effektivt och effektivt. Data och teknik har blivit en integrerad del av ens liv, därför, en uppskattning av dessa två är absolut nödvändigt i alla delar av mänskligt liv - vare sig det är ett personligt eller professionellt liv.

Programmen erbjuds i båda, online och blandat läge. Eleverna har möjlighet att välja läge baserat på deras bekvämlighet. För alla blandade komponenter, en online-motsvarighet tillhandahålls också, därför, i vilken del av världen du lever, du kan välja dina program och studera hos oss.

Vi känner igen båda; tidigare grader och tidigare erfarenheter som samlats av eleverna på alla nivåer. Det beaktas vid antagningstillfället beroende på programmets typ och varaktighet.

Varför ESDST är ett utmärkt val för dig!

ESDST-fördel

ESDST fokuserar på ett resultatbaserat tillvägagångssätt, där konsekventa ansträngningar är att ge eleverna möjlighet att uppnå de inlärningsresultat som gör dig branschredo. ESDST tror verkligen på hållbara akademiker som förbereder eleverna för livet och inte bara för en nybörjarposition som de flesta handelshögskolor gör

Vårt MOTTO ligger i RIIL, som ger sin entusiast möjlighet att inte lämna någon sten orörd för att vårda sig själva som professionell och som människa.

Ansvariga akademiker

 • Kvalitetsutbildning - Som pionjärer inom kvalitetsutbildning, vi upprätthåller en studienivå som säkerställer att eleverna klarar sig på önskad nivå efter att ha de nödvändiga färdigheterna. Våra partneruniversitet är redan ackrediterade bäst för sin kvalitetsutbildning som schweiziska eDuQua, och deras föreningar med internationella ackrediteringsorgan.
 • Flexibel akademisk leverans - Vår online och blandade akademiska leveransmodell med en adekvat blandning av synkrona och asynkrona ingångar gör att du kan planera dina inlärningsinitiativ. Innehållet är tillgängligt 24X7 via ditt e-campus.

Informationsteknik

 • Datadrivna beslut - Data- och informationsteknik har blivit en integrerad del av allas personliga och professionella liv. ESDST förbereder dig för att fatta datadrivna beslut, vilket gör att dina rekommendationer sticker ut i jämförelse med dina kollegor.
 • MS Excel - Varje ESDST-elev kommer att vara expert på MS Excel, vilket är ett av de kostnadsfria verktygen för att förbättra din arbetsproduktivitet.
 • Kodning och verktyg - Beroende på vilket program du väljer, du lär dig kodning i R eller Python, och andra olika verktyg till exempel för att skapa dina instrumentpaneler.

Industrin Integration

 • Mentorskap - Varje ESDST-elev tilldelas en branschmentor, med vilken du kommer att kunna planera din personliga karriärväg.
 • Placeringstjänster - Förutom skicklighet som krävs för placering, ESDST ger dig en akademisk tränare som hjälper dig med ditt CV, LinkedIn-profil, bygga intervjufärdigheter. Tillsammans med det, vår branschcell ger en plattform för att förbättra din profilsynlighet med branschen. Med färdigheter och intervjumöjligheter, vi är säkra på att du kan placera dig.
 • Branschnätverksevenemang - Att lära av branschexperter är en integrerad del av detta program. Regelbundna gästsessioner kommer att organiseras där du får möjlighet att bryta ut och diskutera med gästen. Nätverk kommer att vara ett viktigt övervägande under blandade program. Även många moduler kommer att undervisas av branschexperter, vilket gör att du kan lära dig olika plattformar av branschexperter, och ja, för att inte glömma mentorskap som nämnts tidigare.
 • Consulting Capstone Project - Vad sägs om att arbeta med ett verkligt affärsproblem, hämta data, och rekommendera lösningar till företaget som företagskonsult? Befintlig, rätt. Detta är en del av utbildningsprogrammen. Till skillnad från alla andra handelshögskolor, som bara ger dig en möjlighet till en magisteruppsats, ESDST ger dig en möjlighet att samarbeta med ett företag för att lösa sina affärsproblem.

Liv Färdigheter

 • Tvärkulturell miljö - ESDST är ett internationellt institut där alla studenter över hela världen kommer att studera tillsammans. Föreställ dig att arbeta med ett längdåkningsprojekt, lärandet blir enormt. Företag spenderar miljontals dollar på tvärkulturell sensibilisering, men du kommer bara att ha det från dina studier.
 • Ledarskapsförmåga - Din studieplan ligger i dina händer. Du arbetar medan du studerar, därför, planera framåt för alla komponenter i akademisk leverans samt din arbetsfront. Dessa organisatoriska färdigheter förbättrar din planering och självmotiverande färdigheter.
 • Mjuka färdigheter och kommunikation - Kommunikation gör att en ledare sticker ut från andra yrkesverksamma. Din skriftliga kommunikation blir bättre med varje framstegsmodul, och din muntliga kommunikation kommer att utvecklas med forumdiskussionsmöjligheter.

Studentberättelser

Ackrediteringar

AACSB-ackrediterad

Platser

 • Geneva

  Geneva, Schweiz

 • Valencia

  Carrer Julio Just 7, 46120, Valencia

  Frågor