Keystone logo
Euroinnova International Online Education Magisterexamen i företagsekonomi och management
Euroinnova International Online Education

Magisterexamen i företagsekonomi och management

Atarfe, Spanien

800 Hours

Spanska

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 380 / per course

Distansutbildning

Introduktion

Ta vår mästare och du kommer att förvärva de nödvändiga färdigheter och kunskaper, som gör att du kan bli en företagsledningsspecialist, och därmed utbilda dig för att kunna utvecklas professionellt inom denna sektor, som en kvalificerad professionell för det.

Civilekonom

Följande Master in Business Administration förbereder dig för att specialisera dig genom att förvärva avancerad kunskap om företagsekonomi och ledning. Om du brinner för företagsekonomi och förvaltning kan du nu registrera dig för denna mästare. Om du vill känna affärsvärlden på djupet, och närmare bestämt, företagsledning, är detta utbildningen du letar efter.

Denna Master of Business Management Organization tar upp följande mål: att förbereda dig för att känna till nödvändig kunskap och grundvalar för affärsmiljön och att tillämpa lednings- och riktningstekniker inom näringslivet.

Varför läsa en magisterexamen i företagsekonomi?

Skillnaden mellan ett företags framgång eller misslyckande är vanligtvis direkt associerad med ledningen och ledningsarbetet för dess ledande befattningshavare, varför en av de differentierande elementen mellan dem, förutom erfarenhet, är utbildningen de har fått, studerar en magisterexamen i företagsledning är en kvalifikationsförsäkring för att kunna utöva i positioner av stor betydelse för en organisation, tack vare dessa studier kan färdigheter överlägsen de för högskoleexamen förvärvas på grund av den större komplexiteten i innehållet.

Dessutom är det i denna miljö viktigt att kunna differentiera sig för att få ett kvalitetsjobb och med goda förutsättningar, för detta är att studera en magisterexamen i företagsledning en stor möjlighet, för tack vare detta kan en person intyga att de har fått en mer specialiserad utbildning och att han kan utöva i situationer med större ansvar.

Master i Business Management på distans

Det är ofta svårt att kunna ta en magisterexamen på grund av olika faktorer som ekonomi, eller på grund av oförenlighet med andra ansvarsområden, som en person som jobbar och inte kan studera. Allt detta är inte längre ett problem tack vare Master in Business Administration som erbjuds av Euroinnova Business School virtuella undervisningsskola, detta erbjudande är helt online, det vill säga det görs online, studenten har frihet att schemalägga och självorganisera, detta Det är en stor fördel att kunna studera samtidigt som man till exempel arbetar. Genom att undvika resor sparar du dessutom på många kostnader förknippade med dessa, såsom själva transporten, dagpengar eller boende i det fall studiecentret ligger långt hemifrån.

Vi väntar på dig!

Generella egenskaper

Sammanfattning av professionella möjligheter för Master i företagsledning:

Om du är engagerad i företagsledningens värld och vill förvärva avancerad kunskap om företagsadministration och ledning, är det här din tid, med Master MBA i företagsekonomi och management kommer du att kunna lära dig lämpliga tekniker för att utföra denna funktion i bästa möjliga sätt. Tack vare denna Master kommer du att känna till de grundläggande aspekterna av de funktioner som ska utföras i företagsadministrationsmiljön, lära dig metoderna som hjälper dig att hantera aspekter som arbetsledning, redovisning, beskattning, utrikeshandel etc.

Huvudmål i företagsledning:

Ta vår mästare i företagsledning, med vilken du kan uppnå följande mål:

 • Utveckla de färdigheter som krävs för att hantera strategisk inriktning.
 • Känn de element som utgör en affärsplan och dynamiken i dess design och utveckling.
 • Erbjuda grunderna för att utföra företagets administrativa processer, särskilt: Lön och social trygghet; Bokföring och fakturering; Skatteplikt.
 • Integrera dessa ledningsuppgifter i affärsplanering och beslutsfattande, genom en global vision och korrekt användning av information om företagets situation med avseende på de olika områden inom vilka professionella ingriper.
 • Genomföra en strategisk inriktning av personal.
 • Planera arbetsmallar.
 • Kunna teknikerna för ersättningspolitik.
 • Tillämpa rekryteringsstrategin 3.0.
 • Fördjupa förhandlingen, dess tekniker och den figur som förhandlaren spelar.
 • Bestäm vad grupprelationer består av, gruppdynamik och tekniker, vilket möjliggör fördjupning av sociala färdigheter i gruppledning.
 • Definiera konflikter och deras sätt att förebygga, hantera och lösa.
 • Fördjupa dig i stress och arbetsmotivation.
 • Skilj vad kommunikation är och dess funktion i företaget.
 • Lär dig marknadsföringens roll i det ekonomiska systemet och i företagsledningen.
 • Känn till grunderna för onlinemarknadsföring och webbpositionering.
 • Lär dig de olika naturliga positioneringsteknikerna, positioneringsstrategierna och effektiviteten.

Professionella möjligheter för master i företagsledning:

Ta vår magisterexamen i företagsledning, med vilken du kommer att förvärva nödvändiga färdigheter och kunskaper, vilket gör att du kan arbeta inom företagsekonomi och ledning, utrikeshandel, skatteförvaltning och arbetsledning.

Vad föraren i företagsledning förbereder dig för:

Denna Master MBA i företagsekonomi och ledning förbereder dig för att fullt ut förstå affärsmiljön i förhållande till lämplig förvaltning och förvaltningsteknik, förvärva lämplig kunskap för att utveckla arbetskraft, skatter och kommersiella åtgärder inom näringslivet.

Vem är mästare i företagsledning riktad mot:

Master MBA i företagsekonomi och ledning riktar sig till arbetare inom näringslivet som är intresserade av att skaffa sig den kunskap som gör att de kan fortsätta utbilda sig inom området och professionalisera sina tekniker relaterade till funktioner för företagsekonomi och ledning.

Utbildningens officiella karaktär:

Denna utbildning ingår inte inom ramen för officiell reglerad utbildning (tidig barndomsutbildning, grundutbildning, gymnasial utbildning, officiell yrkesutbildning FP, examen, högskoleexamen, officiell universitetsmästare och doktorsexamen). Det är därför en kompletterande och / eller specialiserad utbildning, som syftar till förvärv av vissa färdigheter, förmågor eller förmågor av yrkesmässig karaktär, som kan bedömas som meriterande i anslagstavlor och / eller tävlingsprov, alltid inom utbildningssektionen. och / eller kontinuerlig utbildning är det alltid viktigt att se över de specifika kraven för bedömningen av den specifika offentliga jobbbank som vi vill ansöka om.

Om skolan

Frågor