Keystone logo
© Carrianna Field
Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Euroinnova International Online Education

Introduktion

Euroinnova International Online Education , är ett centrum för högre och forskarstudier specialiserat på öppen, online och distansutbildning på internationell nivå, vars mål är att svara mot utbildningsbehoven hos företag, arbetare och individer.

För närvarande är vi i 16 länder, vi har en personal på 150 lärare och samarbetande experter inom mer än 400 träningsområden och med e-lärande teknik specialiserad på godkända onlinekurser, distanskurser och baremables universitetskurser inom undervisning, gymnasium och hälsojobb.

Allt detta, tillsammans med de strikta pedagogiska kriterierna och personalens uppmärksamhet av eleven av vårt team av lärarexperter, garanterar kvalitetsinlärning som erhållits av AENOR.

Euroinnova International Online Education är ett av företagen med den högsta tillväxttakten i det nationella panoramat av distansutbildning. Vårt huvudkontor ligger i Granada, men vår expansionspolicy har inneburit att vi för närvarande erbjuder en lokal tjänst i olika latinamerikanska länder, vilket konsoliderar vår utvecklingsprocess.

Vår studentklubb har mer än 20 000 medlemmar, där tusentals utbildningsresurser finns tillgängliga. Vi har också ett jobb- och praktikutbyte där för närvarande hundratals företag från olika sektorer redan har införlivat mer än 30 000 chefer och mellanledare från mer än 4000 stora företag nationellt och internationellt.

Platser

  • Atarfe

    Calle Chile, 18230, Atarfe

Frågor