Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Introduktion

European Institute of Applied Science and Management, ops (EIASM, tidigare CBU) rankas bland de moderna privata utbildningsinstitutioner i Tjeckien som erbjuder professionella examina. Att locka till sig en stadig tillströmning av nya studenter sedan etableringen 2011, vittnar om dess rykte som en förstklassig utbildningsinstitution. Det är ackrediterat som en Premier Institution av en erkänd ackrediteringsbyrå ASIC UK och ligger i centrala Prag. EIASM har blivit medlem i CPD (Certified Professional Development) och ICA (International Compliance Association).

EIASM erbjuder BBA, MBA och DBA professionella program på engelska, medan MBA och DBA-program också är på tjeckiska. Dessutom erbjuder EIASM även kortsiktiga skräddarsydda forskarpraktikplatser inom olika inriktningar som avancerade kurser för att möjliggöra flexibel, professionell utveckling.

Vi tillhandahåller premium onlinesupport. Studiematerial och relaterad information är tillgängligt för studenter i NEO E-Learning System, som används i stor utsträckning av hundratals skolor och universitet över hela världen.

Studieprogram

EIASM ger många års erfarenhet till bordet eftersom vi anställer kvalificerade yrkesmän och erfarna chefer. EIASM:s personal kommer från olika bakgrunder med rik akademisk och icke-akademisk erfarenhet, vilket säkerställer att vi har en bra blandning av analytisk kompetens och fältbaserad erfarenhet. Läs mer om våra föreläsare på www.eiasm.cz . Dessutom kan du hitta en ansvarsfull, pålitlig och stödjande personal inom fakultetsledningen.

Samarbete

EIASM har ett väletablerat akademiskt nätverk baserat på partnerskap och studentutbytesavtal med mer än 50+ universitet runt om i världen. EIASM är medlem i QISAN.

Forskning

Föreläsare publicerar i Elsevier (Scopus) och Clarivate Analytics (Web of Science) rankade tidskrifter inom många områden och specialiseringar (t.ex. ekonomi, teknik, naturvetenskap, etc.). Sedan 2013 har vi dessutom anordnat en årlig internationell konferens, som har indexerats i Web of Science Core-databasen och andra indexeringstjänster. Vi stöder open access och använder Open Journal System.

ASIC-ackreditering

EIASM är ackrediterad som en Premier-institution av ASIC. ASIC-ackreditering är en utbildningsstandard som är:

 • Godkänd av Ofsted, Council of Higher Accreditation i Storbritannien
 • Erkänd av den brittiska regeringens inrikeskontor
 • Medlem i BQF (British Quality Foundation)
 • En filial till ENQA (European Network for Quality Assurance)
 • Medlem i NARIC (National Academic Recognition Information Centres)
 • ASIC utvärderades och uppfyllde kraven i ISO9001:2015, som är en certifiering för följande omfattning "Ackreditering för utbildningsinstitutioner i Storbritannien och över hela världen."

Vi har blivit medlem i QISAN (Quality International Study Abroad Network). För närvarande erbjuder vi nya kandidat-, master- och doktorandprogram.

Alumnistandarder

Vi stödjer ett kritiskt förhållningssätt och analytiskt tänkande bland studenter i en tvärvetenskaplig och innovativ miljö där det enda konstanta är en permanent förändring. Därför är vårt mål att ha aluner med en global, interkulturell komplex syn som snabbt kan samla in och analysera information och initiera, implementera och hantera förändringar i det personliga och arbetsrelaterade livet. Typiska aluner är värdefulla lagspelare med ledaregenskaper.

Vårt uppdrag

Genom prestationerna av sina studenter och fakultetsmedlemmar ser EIASM ett engagemang för ständiga förbättringar och spetskompetens.

EIASM förutser en starkare identitet förstärkt av lokala, nationella och internationella kopplingar, vilket gynnar studenter, lärare och institutets större gemenskap.

Platser

 • Prague

  Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

  Frågor