Keystone logo
Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst Full-time MBA
Eugene M. Isenberg School of Management, University of Massachusetts, Amherst

Full-time MBA

Request duration

Request teaching languages

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* 25.454 om du bor i state.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Överväg fördelarna:

Begåvade studenter och förstklassiga Fakultet: Den Isenberg MBA klassen består av ljusa och motiverade studenter från olika bakgrunder och yrkeserfarenheter. Skolan har en selektiv antagning för att se program kvalitet och studenternas engagemang för lärande och yrkeskarriären. Isenberg MBA fakulteten är nationellt erkända som utmärkt lärare, forskare och konsulter.

Hög kvalitet och omsorgsfullt utformade kursplaner: Första året läroplanen ger kärnverksamhet kunskaper som krävs för framgång i en sommar praktikplats, ett viktigt steg mellan första och andra året av programmet. Det andra året får eleverna att fokusera på specifika områden av yrkesmässigt intresse och få värdefull praktisk erfarenhet under en termin lång konsultprojekt. Det Isenberg MBA-programmet är ackrediterat av AACSB.

Personliga Program: Isenberg studenter samarbetar om sitt akademiska arbete, utbyta erfarenheter karriär och växa tillsammans utanför klassrummet. Studenter är övertygade och själv-driven, men inte utåt konkurrenskraftiga. Fakulteten vet MBA-studerande som individer och förstå deras akademiska och yrkesmässiga intressen.

Nya lokaler: Det Isenberg MBA-program ligger i universitetets nya 47.000 kvadratmeter Alfond Management Center. Centret, som öppnades 2002 som ett tillägg till skolans ursprungliga byggnad, erbjuder state-of-the-art lärande inklusive trådlös Internetanslutning tillgänglighet, i realtid handelscentrum, klassrum med DVD, audio-konferenser och videokonferenser kapacitet, och en omfattande datorlaborationer. Centret inrymmer också ett flertal rum breakout konferens för mindre gruppdiskussioner, intervju rum för på campus rekrytering, samt en MBA student lounge.

Enormt värde: Det Isenberg MBA är fortfarande en av de största värdena i Graduate Business utbildning. Många heltidsstuderande får assistenttjänster som medför arbetar sida vid sida Isenberg professorer på aktuell forskning och klassrummet. I utbyte mot detta arbete får eleven undervisning och avgifter i sin helhet och ger en extra varannan vecka stipendium och en heltäckande sjukförsäkring.

Omfattande Resurser: University of Massachusetts är ett universitet i världsklass känd för sin enastående forskarutbildning och forskning. Universitetets teknik, matematik och idrottsskolor förvaltningen innehöll MBA studenter en möjlighet att diversifiera sin MBA erfarenhet genom andra året kurser. Den Isenberg läge ger rikliga möjligheter för intellektuella, konstnärliga, utomhus, och kulinariska aptit. Amherst är bekvämt belägna i de fem College-området i Massachusetts, bland annat University, Amherst College, Hampshire College, Mt. Holyoke College, och Smith College. De stora städerna Boston, New York och Hartford i närheten, liksom de vackra bergen och utmed kusterna New England.

Denna uppgår till karriär framgång: Isenberg MBA-studenter har konsekvent genomförts framgångsrikt i sina sökningar för praktik och jobb. Detta sker genom alumnnätverket, företagens anslutningarna vid Isenberg School och University of Massachusetts, samt genom att söka arbete förberedelse via krävs karriärplanering kurs och Chase Career Center ..

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master of Business Administration (MBA) - Online
    • Online
  • MBA en Dirección y Administración de Empresas Digitales
    • Madrid, Spanien
  • MBA HR management och talent management
    • Germany Online, Tyskland