Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA i entreprenörskap
EU Business School Switzerland

MBA i entreprenörskap

Geneva, Schweiz

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39 750 / per year *

På Campus

* per år

Introduktion

Växande företag måste anpassa sig till miljö- och teknologiska förändringar. Denna major förbereder eleverna för utmaningarna att etablera och växa ett företag i dagens dynamiska klimat. EU kommer att hjälpa studenter att bygga ramarna för sitt nya företag och ge dem de färdigheter som krävs för att bli företagsledare. Studenter kommer att utveckla nyckelfunktioner för framgång inom områdena ny produkt- och tjänsteutveckling samt småföretag och familjeföretagsledning.

Lära av ledare

Händelser som introducerar EU-studenter till globalt framgångsrika ledare är en grundläggande aspekt av vår strategi för att erbjuda den affärsutbildning som kommer att starta din karriär.

Medgrundare av Starbucks, Zev Siegl, grundade vidare många andra företag och mentorer entreprenörer runt om i världen för att uppnå sina mål. Han delade sina insikter om att hitta framgång som entreprenör med EU-studenter.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor