Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA i digital verksamhet
EU Business School Switzerland

MBA i digital verksamhet

Geneva, Schweiz

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39 750 / per year

På Campus

Introduktion

Framgången för ett företag idag beror på dess onlinenärvaro. Följaktligen är digitala affärer en av de snabbast växande och mest efterfrågade moderna industrierna. Det digitala affärsprogrammet förbereder dig för att trivas i ett online-företagssammanhang och undersöker ett brett spektrum av ämnen från onlinearkitektur till användbarhet, samtidigt som det täcker många av de relevanta problem som chefer möter i internetbaserade miljöer. Eleverna kommer att vara väl rustade för att starta ett eget onlineföretag, gå med i ett befintligt företag eller uppfinna nya sätt att göra affärer online.

Lära av ledare

Evenemang som introducerar EU-studenter till globalt framgångsrika ledare är en grundläggande aspekt av vårt tillvägagångssätt för att tillhandahålla den affärsutbildning som kommer att kickstarta din karriär.

Kris Naudts, VD för Culture Trip, och Stijn Christiaens, medgrundare av Collibra, pratade med EU-studenter om deras resor med att bygga globalt framgångsrika digitala företag, vara agila och tänja på gränserna för befintliga affärsmodeller.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor