Keystone logo
© Carrianna Field
ESIE

ESIE

ESIE

Introduktion

ESIE är konstituerad som handelshögskolan för den framstående CES Cardenal Cisneros, grundad med syftet att återuppfinna utbildningsmodellen med en flexibel och innovativ metodik, vilket gör den ännu mer tillgänglig i termer av resurser och tid.

Vi återuppfinner din professionella framtid

Vi ger din yrkeskarriär en vändning på 180º och förbättrar alla dina färdigheter och förmågor så att du kan fatta de bästa besluten i realtid och utvärdera resultat inom området HR, ekonomi, marknadsföring och teknisk verksamhet.

Exponentiell kunskap

På ESIE människor till framtidens affärsledare och hjälper till att förbättra deras färdigheter och förmågor tack vare vår magnifika fakultet, 100 % praktiska lektioner, vårt innovativa virtuella campus, utmärkta karriärtjänster och våra intensiva uppslukande sessioner på våra campus. Madrid.

På ESIE tror vi att det bästa sättet att lära sig är genom känslor och vi utsätter dig för affärsfall där du måste fatta beslut. Varje lärande är kopplat till en känsla.

Varje ämne består av 10 pass à 90 minuter, där teorin förklaras med hjälp av olika verkliga affärsfall och analyseras med hjälp av Case-metoden.

För att få ut så mycket som möjligt av lektionerna måste eleverna förbereda fallen på egen hand i förväg.

Personlig-professionell förlikning

Vi anpassar oss perfekt efter studentens personliga och professionella behov. Kursen, som varar i 1 år, har totalt 3 samtal för tillgång, tack vare en onlinemetod, blandad och med livelektioner som gör att vår utbildning erbjuder den mest prisvärda undervisningen.

Högkvalitativ forskarutbildning

Vi har en specialiserad MBA som gör dig till ett aktivt ämne i olika praktiska scenarier, där du får lära dig att leda och motivera ditt team, öka företagets omsättning, lansera nya produkter, stänga och öppna nya divisioner, gå in på nya marknader, arbeta med olika kulturer och optimera företagets produktiva verksamhet, bland många andra situationer som kommer att göra dig till en verklig företagsledare.

Första nivån dubbel examen

Vår handelsskola är associerad med CES Cardenal Cisneros i Madrid, så du kommer att få en dubbel examen efter leveransen av Master's Final Project.

Platser

  • Madrid

    Calle del General Díaz Porlier, 58, 28006, Madrid

Frågor