Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Masterexamen i internationell MBA från ESIC University [IMBA]
ESIC Business & Marketing School

Masterexamen i internationell MBA från ESIC University [IMBA]

Madrid, Spanien

18 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 33 000

På Campus

Introduktion

Ett unikt program för att hantera företagsadministration i en internationell affärs- och entreprenörsmiljö, som erbjuder en tvärkulturell upplevelse och en djup fördjupning.

Huvudsyftet med IMBA är att deltagarna ska få, uppgradera och stärka sina kunskaper, förmågor och allmänna ledningsfärdigheter för att utvecklas mot det nuvarande nya stadiet av globaliserade marknader, vilket ger plats för en spännande ram av möjligheter där framtida ledare måste visa en tvärfunktionellt förhållningssätt till ledning, vilket på ett anmärkningsvärt sätt bidrar till företagets strategi och handlingsplan. Deras bidrag måste ta formen av beslut, föra samman medvetet ledarskap, digital innovation, inflytande, etik och socialt engagemang, vilket resulterar i meningsfulla förändringar i marknadskonkurrensen för att garantera enastående prestationer med effektivitet och effektivitet och vinna konkurrenskraft i nya komplexa scenarier med störande och innovativa affärsmodeller.

När du har slutfört programmet får du en magisterexamen i internationell MBA från ESIC University.

Varför studera IMBA?

Eftersom det är ett unikt program utformat för att förbättra ledarskapsförmåga och samtidigt stärka förmågan att möta och lösa komplexa utmaningar i en alltmer globaliserad miljö. De formativa elementen som ingår i programmet är avsedda att vara en ledstjärna för globalt fokuserade yrkesverksamma att skaffa sig insikt, expertis, nätverk och mångfacetterade tillvägagångssätt för att bli framgångsrika chefer och chefer i morgondagens affärsmiljö.

Internationalisering

Studenterna kan komplettera magisterexamen i ett internationellt ackrediterat universitet/BS, få en Dual Degree i SISU (Shanghai, Kina), få tillgång till den framstående specialiserade fakulteten på den asiatiska marknaden och ge studenterna de mest effektiva och effektiva bästa praxis . Ett andra alternativ erbjuder chansen att fortsätta studierna med ett förlängningsprogram vid ett universitet/BS i Storbritannien (INSEEC, London), med en specialisering antingen inom Corporate Finance eller Brand Management & Marketing.

Dubbel ackreditering

Programmet har en dubbel ackreditering (EFMD och AMBA) med cirka 75%+ internationella studenter, vilket ger studenterna en strategisk och operativ vision för internationella marknader och företagsledning, inklusive ett slutprojekt baserat på en egen entreprenöriell affärsidé.

Rykte

Studenterna kommer att utveckla ett brett utbud av ledaregenskaper för framtida ledare, såsom lagarbete, personlig kunskap, ledarskap, kommunikation och förhandling, tillsammans med ett data-/faktadrivet beslutsfattande förhållningssätt i den nuvarande affärsarenan, för att förvärva och förstärka nyckelansvaret för att leda chefer och direktörer med faktiska scenarier, dyka in i dynamiken i olika yrkesroller och avdelningar. Studenter kommer att gå igenom en uppslukande upplevelse där de kommer att lära sig av ett fakultetsteam bestående av högt kvalificerade akademiska yrkesverksamma, som leder sina företagsavdelningar, affärskurser, divisioner och företag som verkställande direktörer som för närvarande sitter på kontoret.

Antagningar

Läroplan

Ranking

Programresultat

Stipendier och finansiering

Idealiska studenter

Karriärmöjligheter

Varför studera på ESIC Business & Marketing School</p>

Om skolan

Frågor