Keystone logo
ESIC Business & Marketing School Master of Lifelong Training i Executive MBA [EMBA]
ESIC Business & Marketing School

Master of Lifelong Training i Executive MBA [EMBA]

18 Months

Spanska

Heltid

Request application deadline

Apr 2025

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Lita på din talang och utveckla ditt syfte med vår executive MBA

EMBA är ett program som syftar till att förbättra din utveckling som chef. Med ett omfattande och studentcentrerat tillvägagångssätt kommer det att hjälpa dig att utvecklas professionellt och personligt, så att du kan tillämpa det du lär dig på fredagen i klassen på måndagen på jobbet, utan att förlora den positiva inverkan på samhället ur sikte.

Genom innehållet i programmet kommer du att kunna skaffa dig en strategisk vision av verksamheten och utveckla ledarskap för att leda, förhandla och fatta komplexa beslut på ett etiskt och ansvarsfullt sätt.

När du är klar med programmet kommer du att kunna få titeln Executive Master of Lifelong Training in Business Administration and Management (EMBA) utfärdad av ESIC University.

¿Por qué estudiar un EMBA?

Executive Master Business Administration låter dig förvärva de färdigheter och förmågor som gör att du kan utvecklas i din yrkeskarriär.

Estrategia

Du kommer att kunna formulera och leda olika företagsstrategier och handlingsplaner för att generera lönsamma och hållbara konkurrensfördelar.

Valor

Du kommer att utveckla en helhetssyn på företaget och dess värdeskapande processer. Du kommer att lösa komplexa situationer kreativt i vilken verksamhet som helst i starkt internationaliserade och disruptiva miljöer.

Pensamiento crítico

Du kommer att utveckla ett kritiskt tänkande baserat på bestående rastlöshet, intellektuell nyfikenhet, känslighet för omgivningen och en samarbetsvillig attityd. Du kommer att kunna fatta beslut och agera etiskt, med höga krav på respekt för mänskliga värderingar, kulturell mångfald och hållbarhet.

Antagningar

Läroplan

Ranking

Programresultat

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Idealiska studenter

Ackrediteringar

Om skolan

Frågor