Keystone logo
© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Introduktion

© Fotoatelier Karl Scheuring

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School - Verkligen internationell.

I en internationell inlärningsmiljö utbildar vi framtida ledare som på ett ansvarsfullt sätt kommer att forma vår globala ekonomi och vårt samhälle. ESB Business School är en del av det offentliga, statligt finansierade Reutlingen University och har satt standarder för utbildning och träning av unga ledare inom internationell företagsekonomi och affärsteknik i fyrtio år. ESB Business School ligger nära Stuttgart i en välmående region som är hem för många globala aktörer, t.ex. inom fordons- eller maskinteknik.

Vi lever internationellt

Över 2 100 studenter från cirka 70 länder bor och studerar tillsammans på vårt kosmopolitiska campus. Vårt ESB-motto "Truly international" står också för en rad utbildningar med global inriktning, för studieintegrerade praktikplatser och terminer utomlands samt för ett världsomspännande nätverk av mer än 120 partneruniversitet i 40 länder. Med sin internationella erfarenhet tillför ett 60-man starkt team av professorer med praktisk erfarenhet samt många gästföreläsare och personal ännu större mångfald till vårt livliga universitetsområde.

Utexaminerade från ESB Business School är mycket eftertraktade av HR-rekryterare hemma och utomlands. Nationella och internationella universitetsrankningar bedömer också ESB Business School undervisningskoncept som exceptionellt bra. ESB Business School har sedan 2019 även ackrediterats av världens största ackrediteringsorganisation AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), och tillhör därmed den högsta ligan av handelshögskolor världen över.

Studerar med ESB Spirit!

Att cykla för en god sak, ge råd till företag eller resa till FN i New York: Studentinitiativen på ESB Business School har mycket att erbjuda. Hur olika de än är: De förkroppsligar alla ESB-andan, förbättrar viktiga extra-läroplansfärdigheter – och det behöver inte sägas att de är jätteroliga!

Platser

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Frågor