Keystone logo
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Introduktion

ESA Presentation

Ades 1996 efter ett mellanstatligt avtal mellan Frankrike och Libanon, är ESA en Business School tillägnad utbildning av chefer och ledare i Libanon och Mellanöstern och förvaltas av Paris Ile-de-France regionala handelskammaren och industriministeriet.

Med uppdrag att bilda eliten av Libanon och regionen i morgondagens ledare, har ESA blivit en ledstjärna för akademisk excellens inom Libanon, och en plattform för samverkan och möten mellan Europa, Mellanöstern och Libanon.

Att betala angelägen uppmärksamhet till företag och deras behov, ESA hjälper dem att utveckla sina visioner, och hjälper dem att bättre uppnå sina mål genom att utbilda och coacha sina chefer och chefer.

Beläget i centrala Beirut, och i hjärtat av Mellanöstern, ESA hävdar dess räckvidd som en viktig internationell skola, som kombinerar talanger av hög nivå elever och professorer som rankas bland världens mest framstående specialister.

Styrkor av ESA

Program och kurser gjorda för att mäta, att utbilda chefer och chefer, i enlighet med de behov som den internationella arbetsplatsen.

En fakultet består uteslutande av professorer som dras från de bästa handelshögskolor i Europa, speciellt från ESCP Europa och HEC Paris.

Två internationella certifieringar, att validera varje akademisk bana: ESA Examen och examens från sin prestigefyllda partnerskola.

Flexibla scheman, vilket möjliggör både utbildning och yrkesliv som ska kombineras.

En inflytelserik internationellt nätverk, tillgänglig genom att gå med i ESA Alumni Association, som är kopplad till och en viktig medarbetare till ESCP Alumni Association.

En fördelaktig plats för affärsmöten, ESA anordnar regelbundet seminarier och panel konferenser med internationella talare.

Akademiska partners

Sedan starten har ESA bibehålls ett starkt nätverk bestående av några av de finaste Business Schools, särskilt ESCP Europa och HEC Paris.

Dessa partnerskap gör att våra studenter att dra nytta av en internationell fakultet av akademisk excellens, och få två certifieringar för varje internationell examen läroplan: ESA Degree, och examen från vår partnerorganisation.

Platser

  • ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318 , , Beirut

Frågor