Keystone logo
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Alla fakultetsmedlemmar är inblandade i både forskning och undervisning. Detta gör det möjligt för skolan att trivas. Erasmus School of Economics strävar efter att bli bäst inom sina discipliner (ekonomi, företagsekonomi och ekonometri) med fem grundutbildningsprogram och 18 examensprogram och syftar till att uppnå excellens både i forskning och undervisning. Detta kan mätas genom prestanda i rankningar.

Erasmus School of Economics har strategiskt ett tydligt fokus på ekonomi. Precis som för hundra år sedan, som skolan bildades 1913, är ekonomerna det knutande hjärtat av Erasmus University Rotterdam. De bästa Erasmus-akademikerna har gjort enastående bidrag till vetenskap, regering och företag.

Erasmus School of Economics är ett internationellt känt institut som bidrar till vetenskaplig kunskap om framtida ekonomiska frågor och syftar till att svara aktuellt relevanta frågor som berör regeringen och företagen. Skolans fokus ligger på skapandet, spridningen och tillämpningen av vetenskaplig kunskap, allt från ett ekonomiskt perspektiv. Erasmus School of Economics bygger på de senaste insikterna i disciplinen. Det samarbetar med internationella vetenskapliga partners, och den har lokala upplägg i affärsproblem som är relevanta för den unika positionen som Rotterdam stad har som nav för transport och industri.

Platser

  • Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

Frågor