Keystone logo
emTunis Business School EMBA CyberSecurity Essentials
emTunis Business School

EMBA CyberSecurity Essentials

Tunis, Tunisien

16 Months

Engelsk, Franska, Avestan

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandad, Distansutbildning, På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master of Business Administration (MBA) är skräddarsydd för chefer, entreprenörer och konsulter som syftar till att öka sin karriär genom utbildning på hög nivå och få en MBA-examen med internationell ackreditering.

Chefer förväntas nu leda effektfulla omvandlingar för ansvarsfulla företag och ett bättre samhälle. Att ge dig möjlighet att möta denna utmaning är syftet med Executive-spåret.

 • Utveckla och konsolidera tillväxtmarknadsförings- och affärsutvecklingsandan både i samband med nystartade företag/små och medelstora företag och stora företag i en innovativ marknadsföringsstrategi
 • Utveckla dina kompetenser för att spela en ledande roll i organisationernas framtid
 • Utforska nya möjligheter, nya sätt att tänka, skapa och förnya
 • Utöka din påverkan i den professionella och personliga tillväxtmodulen.

Med denna EMBA i CyberSecurity, du kan analysera och utvärdera huvudidéerna bakom risk, hot, sårbarheter, och attackvektorer i säkerhetssystem, information, och operativ säkerhet. Med denna ledningskurs, Du lär dig färdigheterna att bli företagsledare med en specialism som är värdefull för många stora, globala företag.

Skäl att välja emTunis Business School

Agil och flexibel

På Campus, uppkopplad, blandad, eller modul för modul. Alla Executive-program kan köras beroende på vårt val. EmTunis ser till att du har valt den rytm som bäst passar ditt yrkesliv. En handledare, på din begäran, kan hjälpa dig att göra det mest relevanta valet så att du kan fortsätta att uppfylla ditt yrkesansvar och dra nytta av våra lektioner i lämplig takt.

Executive Program Specialist

EMTunis är en institution som specialiserat sig på verkställande utbildning. du kommer aldrig att dela dina läror med eleverna. våra avdelningschefer spenderar mycket tid på att förbättra andragogi tekniker som används i vår undervisning. Lärande chefer har inget att göra med att undervisa ungdomar. OBS: Andragogi är vetenskapen om förståelse (teori) och stödjande (praktik) livslång utbildning av vuxna.

Effektiv& Effektiv

Med bara 60 till 64 dagar behövs borta från jobbet under en period av 16 månader, beroende på ditt val av startcampus, Vår EMBA är en av de mest effektiva rutterna till en högsta affärsgrad. All vår personal av proffs, akademiker, och tränare reviderar programmen varje år för att optimera dem och göra dem mer effektiva.

Mångkulturell& flerspråkig

Tunisien är en afrikansk, medelhavs, och arabiskt land. På en timme från Europa och med en historia av etnisk blandning på mer än 3000 år är Tunisien utan tvekan den bästa platsen i världen för att lära ut mångfald, inkludering och tolerans. Våra Executive-program finns på 3 språk: engelska, franska och arabiska.

Ackrediteringar

emTunis Business School är en professionell och verkställande utbildningsskola ackrediterad av den tunisiska staten. Alla våra EDBA äger rum i samarbete med en fransk handelshögskola, som ger tillgång till ackreditering av den franska staten.

Med två grader, en tunisisk och en fransk är du säker på att dina färdigheter erkänns i nästan alla länder i världen.

Antagningar

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • IMBA (International Master of Business Administration) and Cyber Security
  • Ramat Gan, Israel
 • MBA i cybersäkerhet smarta system &
  • Cergy, Frankrike
 • Master of Business Administration (MBA)
  • Leiden, Nederländerna