Keystone logo
EGADE Business School EGADE - WP Carey Executive MBA
EGADE Business School

EGADE - WP Carey Executive MBA

Mexico City, Mexiko

15 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Dubbla ditt ledarskapsförvandling. Dubbla din karriäreffekt.

Få två MBA-grader på bara 15 månader. EGADE – WP Carey Executive MBA, ett unikt samarbete med två grader mellan två mycket erkända Business Schools. Detta program utformades för att ge en meningsfull executive-utbildningsupplevelse för de globala ledare som vill accelerera sina banor till C-Suite-nivåer. Denna Executive MBA med fokus på Global America syftar till att förbereda ledare som kommer att förbättra konkurrenskraften i Nordamerika.

Studenter från det här programmet tar examen med en dubbel examen från EGADE Business School och WP Carey School of Business. EGADE – WP Carey Executive MBA representerar en karriäromdefinierande möjlighet att förnya, leda och påverka genom en unik global utbildningsupplevelse.

Formatera

Deltid

Varaktighet15 månader
PlatsMexico City med globala fördjupningar i USA och Asien
Programintagjanuari 2021
Språkengelsk

Ett verkligt verkställande program

Till skillnad från ett traditionellt MBA-program kommer detta executive-format att hjälpa dig att leda din organisation samtidigt som du driver den strategiska kompetensen och ledarskapsförmågan du behöver för att uppnå större innovation, konkurrenskraft och hållbar tillväxt.

Den accelererade 15-månadersperioden med lektioner en gång i månaden på EGADE Business School , Mexico City, ger en världsledande dual-Executive MBA-upplevelse oöverträffad i Latinamerika.

Fördelarna med denna executive MBA

  • En omfattande läroplan i världsklass grundad i användningen av ledande teknologi, dataanalys och datadriven företagsinnovation och transformation.
  • Ett executive-format med lektioner i Mexico City, tillsammans med tre globala residens och två enveckorskurser vid WP Carey School of Business vid ASU (Arizona State University).
  • Expertisen och erfarenheten från de välkända fakulteterna WP Carey och EGADE Business School .
  • En möjlighet att skapa relationer och främja kommunikation med WP Carey-gemenskapen på campus.
  • Tillgång till ett stort nätverk med över 120 000 alumner från WP Carey och EGADE Business School , som för närvarande leder organisationer inom nyckelsektorer och branscher som spänner över 160 länder.
  • En chans att ta del av Tec de Monterreys dynamiska entreprenöriella ekosystem och lära av innovativa metoder i toppklass.

Ett anmärkningsvärt samarbete

EGADE – WP Carey Executive MBA tillhandahåller en unik lärplattform där fakulteterna från båda skolorna inte bara levererar programmet på EGADE Business School i Mexico City utan också deltar i 3 Global Immersion Weeks i USA och Asien.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor