Keystone logo
EGADE Business School EGADE MBA
EGADE Business School

EGADE MBA

18 Months

Engelsk, Spanska

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Uppgradera din karriär

Skala din karriär till nästa nivå med ett program som överskrider barriärerna för en traditionell MBA.

EGADE MBA designades som en plattform med vilken du kan diversifiera dina möjligheter till professionell tillväxt under ett smidigt och praktiskt format som matchar takten i dina mål.

Utöver en traditionell MBA

Fördjupa dig i en störande och samarbetsmiljö som är unik i Latinamerika, avsedd att ge dig upplevelser för kontinuerlig tillväxt:

Ett accelererat format

EGADE MBA tar dig närmare dina professionella mål på bara ett och ett halvt år tack vare dess hybridformat, som kombinerar aktiviteter på plats med en smidig och digital komponent.

Erfarenhetsbaserat lärande

Testa dina kunskaper genom praktiska tekniker som användning av affärssimulatorer eller företagsprojekt där du måste lösa verkliga problem för erkända organisationer.

Förstärk din kunskap

Förutom att använda banbrytande tekniker och metoder inriktade på bästa affärspraxis, innehåller EGADE MBA 4 huvudämnen som hjälper dig att leda framtidens affärsverksamhet.

Internationella dubbelexamina

EGADE MBA ger dig chansen att skaffa en andra examen och diversifiera dina kunskaper antingen i affärer eller inom andra discipliner på grund av våra exklusiva avtal med 11 av de mest prestigefyllda universiteten och handelshögskolorna i världen.

Exklusiv tillgång till ett globalt nätverk

Dra nytta av världens mest inflytelserika nätverk av handelshögskolor. Som en av grundarna av Global Network for Advanced Management ger EGADE Business School dig exklusiv tillgång till olika plattformar och en veckas evenemang som gör att du kan etablera strategiska relationer och lära dig av internationella ledare.

Nationellt MBA-möte

Ta del av en intensiv akademisk och nätverksupplevelse som varje år samlar EGADE MBA-studenter från alla campus.

#1 MBA i Latinamerika

EGADE MBA är rankad som nummer 1 i QS Global 200 MBA-ranking: Latinamerika 2012-2015 , QS Global MBA-rankning Latinamerika 2018-2020 och Eduniversal Best Masters & MBA-ranking 2016-2022, Top 20 General Management-kategorin.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Karriärmöjligheter

Ackrediteringar

Om skolan

Frågor