Keystone logo
EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Business School - MBAs

Introduktion

Varför EDHEC

Skapat av och för entreprenörer,

EDHEC är en av de 15 europeiska handelshögskolorna, som rankas 1: a världsomspännande för sin mästare i ekonomi, som arbetar från campus i Lille, Nice, Paris, London och Singapore. Helt internationellt och direkt kopplat till näringslivet är EDHEC en skola för näringsliv snarare än en handelshögskola där excellens inom undervisning och forskning fokuserar på innovation för att stimulera entreprenörskap och kreativitet. För företag från födsel och dedikerade till affärer, gör EDHEC entreprenörer för livet, kunna ombygga eller skapa framgångsrika företag var de än arbetar.

EDHEC fungerar som ett äkta idélaboratorium och producerar innovativa lösningar värderade av företagen. Skolans undervisningsfilosofi, inspirerad av sin prisbelönta forskningsverksamhet, fokuserar på "lärande genom att göra".

En tänkesätt som sätter oss ifrån varandra

EDHEC har skapats av och för entreprenörer, förkroppsligat de grundläggande värdena för affärer i över ett sekel.

Vårt mål är att skicka nycklarna till företagssucces till nya generationer av chefer och entreprenörer och sprida övertygelsen om att företagen kan ha en positiv inverkan på ekonomin och samhället som helhet.

Oberoende

För att skydda sitt oberoende i åtgärd de senaste 110 åren bygger EDHEC på sina egna resurser för att finansiera och styra utvecklingen. Den utövar också full autonomi i sin akademiska och vetenskapliga strategi.

Pragmatism

Sedan starten 1906 har EDHEC byggt sitt rykte om pragmatism och ett pedagogiskt tillvägagångssätt som fokuserar på affärer. Nyckelverktygen, kunskapen och beteendet hos verksamheten överförs till generationer av chefer.

Icke-konformism

Genom sin ovanliga modell, innehållet i sina program och värdet av dess forskning, uppmuntrar EDHEC sina skillnader, uppmuntrar elever och lärare att tänka utanför lådan och främja deras ledarskapskvaliteter.

Entrepenörsanda

EDHEC tränar generationer av snabba tänkande, uppfinningsrika och resursfulla företagare och chefer som kan ändra spelreglerna för att ta team och projekt som tilldelas dem ytterligare.

FÖRDOMSFRIHET

Eftersom effektivitet i näringslivet utgår från att vara unik, lägger EDEC stor vikt vid mångfalden och en kombination av kulturer, profiler, praxis och discipliner i sin undervisning och verksamhet.

Ackrediteringar

Platser

  • 393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France, , Nice

  • 16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France, 75002, Paris

  • Avenue Gustave Delory, 24, 59057, Roubaix

Frågor