Keystone logo
Eastern University

Eastern University

Eastern University

Introduktion

Universitets är en ideell, regionalt ackrediterad institution som grundades 1925. Under vår långa historia, strävar vi efter att VAKNA VÄRLDEN etiska affärsmetoder genom att utbilda framtida ledare förankrade i tro, förnuft och rättvisa.

Relevans

Vid Eastern University, tror vi inte på busywork. Var och en av våra online-program är bekvämt och prisvärt. De smälter forskning med verkliga livet ansökan. Genom meningsfull samverkan och projekt, förser vi dig med kunskap och nya raffinerade färdigheter som du kan använda omedelbart. holistiskt Support

Som en uppskattad del av vår community, kommer dedikerad fakultet vara ett stöd för dig. Vi visar ett djupt engagemang för din framgång genom att erbjuda mentorskap och vägledning så att du kan uppnå dina mål. lämpliga förberedelser

Dessa dagar, vuxna som du återvänder till skolan för att tjäna som länge sökt efter referens och nå sina mål. Våra online-program är utformade för att vara bekväma, flexibla och prisvärda. Universitets kan ge kompetens att avancera inom snabbt växande karriär inom omvårdnad, utbildning och företagstjänster.

National Recognition

Nationellt erkända Christian University inklusive utmärkelser från Best Colleges "En av 50 bästa högskolorna för äldre elever.

US News & World Report Top - Tier Rankning av universitet North Region.

Regionalt Accreditation

Universitets är ackrediterat av mellersta staterna kommissionen om högre utbildning, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. (267-284- 5000) Den mellersta staterna kommissionen om högre utbildning är en institutionell ackreditering av organ som erkänts av USA: s utbildning och rådet för högre utbildning ackreditering.

Platser

  • Eastern University, 1300 Eagle Road St. Davids, PA 19087-3696, Wayne

Frågor