Keystone logo
© TESS
Digital College

Digital College

Digital College

Introduktion

På Digital College är vi övertygade om att lika möjligheter är nyckeln för att du ska kunna nå långt

Vi rekryterar inte eliten, vi tränar dem”, bakom detta mantra ligger hela själen i DC-andan som vi så älskar att dela med våra elever. Mer än bara en skola, Digital College uppdrag är att stödja dig mot en karriär som passar dig. Framför allt, en skola för mångfald och en verklig plats för utbyte, vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig att uppnå oavsett din väg, tack vare en annorlunda social upplevelse och mycket konkret undervisning.

Vi rekryterar inte eliten, vi tränar dem

Vår fräckhet är förkroppsligad i innovationen av den projektbaserade undervisningsmetod som vi har implementerat. Vårt mål: att ge dig den konkreta erfarenhet som förväntas av företag i branschen, för att förbereda dig idag för morgondagens jobb.

gå in i en ny era

Den digitala teknikens ankomst har förändrat våra dagliga liv: vår relation med andra och med tiden, våra sätt för information och kommunikation, vårt yrkesliv och vårt sätt att arbeta. Yrken utvecklas, andra dyker upp. Uppstartsandan och platt management växer fram som nya, friare arbetskoder.

Skapa en ny generation av digitala experter

Förankrad i denna nya era bär du inom dig denna känslighet för digitalt och denna smak för ny teknologi. Digital College förvandlar din talang till färdigheter och mjuka färdigheter för att göra dig digitala experter, operativa och anpassningsbara till framtidens yrken.

Experimentera för att anpassa dig bättre

Organisation av affärsspel, lärandeexpeditioner i USA, mästarklasser, tävlingar... Det är fälterfarenheten och rollspelet som driver var och en av våra elever att överträffa sig själva, att vara kreativa, geniala och proaktiva. Så många viktiga egenskaper för att möta framtidens professionella utmaningar.

All vår utbildning leder till att erhålla kvalifikationer erkända av staten, registrerade i National Directory of Professional Certifications på nivå 6 och 7.

Antagningar

Platser

 • Puteaux

  1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

  • Puteaux

   1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

   Frågor