Keystone logo
© TESS
De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education Group

Introduktion

Välkommen till De Vinci Higher Education Group

De Vinci Higher Education är en välrenommerad privat institution för högre utbildning i Paris. De Vinci består av tre skolor som delar ut högkvalitativa, ackrediterade grader: EMLV (Business School), ESILV (Engineering School) och IIM (Digital School).

Det unika utbudet av ämnen som lärs ut på detta campus skapar en stimulerande tvärvetenskaplig och interkulturell atmosfär. Skolor har utvecklat ett tvärgående pedagogiskt tillvägagångssätt som blandar de olika inriktningarna, vilket gör att eleverna kan arbeta i tvärvetenskapliga team (chefer, ingenjörer, designers), samtidigt som de går vidare i sina studier och skaffar digital kunskap.

De Vincis högre utbildning bygger på gemensamma värderingar som hybridisering, professionalisering, internationalisering, social medvetenhet, sport och kultur. Mer än 7 500 studenter, alla unika, fokuserade på framgångsrikt slutförande av sina studier och på sina yrkesliv.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Paris

    12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie, 92400, Paris

Frågor