Keystone logo
Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management Executive MBA
Case Western Reserve University, Weatherhead School of Management

Executive MBA

0 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Odla dina ledaregenskaper i Weatherheads Executive MBA (EMBA) -program. Grundad i övertygelsen om att stort ledarskap kan läras ut och läras, levereras denna världsklass examen för framstående arbetande yrkesverksamma av kända fakulteter som banade väg för dessa principer för ledarskap.

Weatherheads Executive MBA (EMBA) -program hjälper dig att undersöka dina ledarskapsstyrkor och luckor och utveckla en personlig inlärningsplan för att bli den bästa ledaren du kan vara. Under årtionden har Weatherheads fakultetsmedlemmar i organisationsbeteendet byggt upp sitt bästa rykte för att lära sig ledarskapskonsten.

Du lär dig av upphovsmännen till dessa banbrytande affärsidéer:

 • Uppskattande förfrågan
 • Emotionell intelligens
 • Avsiktlig förändringsteori
 • Hållbart värde
 • Blomstrande
 • Lära sig att hantera genom att designa
 • Lärande stilar
 • Erfarenhetsinlärningsmodell

Gå med i över 1000 ledare som har fått tillgång till nya reserver av energi och ledarskapspotential genom Weatherhead EMBA.

149136_ranking.jpg

Är Executive MBA-programmet rätt för mig?

Deltagare i Weatherheads EMBA-program anländer med i genomsnitt 15 års yrkeserfarenhet och syftar till att gå upp till ledande ledande roller. Med detta i åtanke är kurserna utformade för att närma sig kritiska discipliner som strategi, ekonomi, marknadsföring och redovisning genom ledarskap. Tillsammans med fakulteten undersöker studenter hur tillgångarna som skapas i - och de produkter och tjänster som designats av - dessa fält gör det möjligt för ledarskapsteam i hela organisationen att fungera mest effektivt.

Weatherhead-modellen för klassrumsinteraktion tillåter lärare och studenter att dela med sig av sin kunskap och expertis. Dessutom gör projekt som tilldelats över kurser och discipliner eleverna att tillämpa det de har lärt sig i sin arbetsmiljö på sina skolastiska uppdrag.

Fyra element i Weatherhead EMBA

Chefer skapar de världar där vi arbetar och lever. För att bäst förbereda chefer för denna uppgift är Weatherhead EMBA organiserad kring fyra element:

 • Utveckling av ledarskapsförmåga på nivåer av själv, team, organisation och samhälle.
 • De sociopolitiska strukturerna i vilka ledarskap behövs mest, inklusive regeringen, världsekonomin och det snabbt föränderliga teknikområdet.
 • Affärsspråket, med ett särskilt fokus på hur det talas i styrelserummet.
 • Uppnåendet av förändringar i organisationer av ledande designorienterade team.

Dessa fyra element skapar ett ledarskapspaket som kommer att leda studentledningen att inta en mer ansvarsfull och inflytelserik position i en befintlig organisation eller att bygga en dynamisk ny organisation. Tillsammans hjälper dessa färdigheter ledare att agera med självförtroende och beslutsamhet inför osäkerhet.

Tid engagemang

Med endast 16 totala 3-dagarsbesök på campus är Weatherhead EMBA utformad för att vara hanterbar för upptagna chefer, så att studenter från hela världen kan delta i ett unikt ledarskapsprogram.

Medan kraven på campus är minimala, kräver EMBA-programmet ett seriöst tidsåtagande från varje deltagare. Även om individuella studievanor varierar, kan framgångsrika studenter ägna 10-15 timmar per vecka till programmet.

”En av de utmärkande egenskaperna hos Weatherhead EMBA-programmet är fokus på organisatoriskt beteende och ledarskapsämnen samt uppskattande förfrågan och de studieområden som verkligen hjälper till att skilja de anställda som har gått igenom det programmet förutom anställda som har gått igenom Andra program. Weatherhead-studenter har en mycket starkare uppskattning av hur ledarskap är viktiga och hur de hjälper till att driva förändringar i en organisation. ”
- Linda Rae, General Manager, Power Generation, and Oil & Gas, GE Digital

Vad är avkastningen på denna Executive MBA-examen?

Eftersom Weatherhead EMBA kräver en betydande investering av tid och pengar, tar vi vårt ansvar att se till att avkastningen på investeringen är omedelbar, betydande och varaktig, både för studenten och för hans eller hennes sponsororganisation.

ROI för studenten:

 • Instruktion som kombinerar teori med en pragmatisk länk till arbetsapplikationen, vilket garanterar att det du lär dig i klassrummet idag kan ha en positiv inverkan på din arbetsprestanda i morgon.
 • Ett teamskapande och teamhanteringssätt som dramatiskt förbättrar din förmåga att maximera effektiviteten i teammedlemskap och ledarskap på arbetsplatsen.

Avkastning för sponsringsorganisationen:

 • En snabb ökning av Weatherhead EMBA-studerandes ledarskapseffektivitet, problemlösningsförmåga och strategiska tänkande.
 • Varje EMBA-student deltar i applikationsprojektet, ett terminellångt projekt där eleverna utforskar sina organisationer för "designmöjligheter", möjligheter att skapa värde genom att använda resurser och möjligheter på nya sätt. Tidigare har 85% av studenterna rapporterat att den resulterande intäktsförbättringen eller kostnadsbegränsningen för projektet översteg kostnaden för deras EMBA-undervisning, och 35% av studenterna rapporterade att de levererade en avkastning till sin organisation som var tre gånger så mycket som kostnaden av undervisning.

Executive MBA för ideella yrkesverksamma

Förutom att få en Master of Business Administration-examen kan ideella yrkesverksamma som slutför EMBA samtidigt tjäna EMBA Nonprofit Certificate. De bästa cheferna, i alla branscher, söker flera perspektiv för bästa praxis. EMBA-certifikatprogrammet främjar ömsesidigt fördelaktig dialog mellan yrkesverksamma från ideella och vinstdrivande bakgrunder. Som deltagare i EMBA Nonprofit Certificate-programmet kommer du att bygga nya och varaktiga partnerskap med andra ideella och vinstdrivande organisationer i Greater Cleveland.

Curriculum

Weatherhead Executive MBA-studenter strävar efter ledarskapsroller inom organisationer. Genom en läroplan som utvecklats av några av världens främsta affärsexperter kommer du att utöka din kapacitet för ledarskap och stärka din kunskap om hur verksamheten fungerar.

Exempel på EMBA-läroplan

År ett År två

Höstlov

 • Inriktning / bygga inlärningsmiljön
 • EMBA 441 - Ledande förändring: Själv
 • EMBA 451 - Affärsmodelldesign
 • EMBA 438A - Affärsstatistik och kvantitativ analys
 • EMBA 436 - Redovisning för företagsledare
 • EMBA 450 - Chefsmarknadsföring

Vårtermin

 • EMBA 473 - Ledande förändring: lag
 • EMBA 445 - Expanderande gränser
 • EMBA 438B - Affärsstatistik och kvantitativ analys
 • EMBA 439 - Corporate Finance
 • EMBA 437 - Ekonomisk analys för chefer

Sommarsemester

 • EMBA 475 - Hantera i en global ekonomi

Höstlov

 • EMBA 472 - Ledande förändring: Organisationen
 • EMBA 478A - Ledande design i organisationen
 • EMBA 446 - Hantera risker och verkliga optioner
 • EMBA 464 - Juridisk miljö
 • EMBA 443 - Supply Chain Management

Vårtermin

 • EMBA 479 - Ledande förändring: samhälle
 • EMBA 442 - Innovation
 • EMBA 478B - Ledande design i organisationer
 • EMBA 449 - Samtida frågor i ledningen
 • EMBA 476 - Corporate Governance and Dialogues in Healthcare

Executive MBA-programstruktur

EMBA-programmet levereras över fem terminer eller 21 månader. Både höst- och vårterminen består av fyra 3-dagarsbesök. Dessa besök äger rum en gång i månaden, torsdag till lördag, från 8 till 17:30 Sommarsemestern levereras utomlands genom den veckolånga internationella studieupplevelsen.

Weatherhead EMBA är ett kohortprogram med låst steg. En ny EMBA-kohort börjar varje september.

Deltagarna väljer själv inlärningsteam, som representerar väsentliga studiepartnerskap under programmets gång samt ovärderliga resurser för nätverkande och organisationsstöd. Lärarteam växer ofta så nära som en andra familj, med medlemmar som skapar effektfulla livslånga relationer. Teammedlemmarna fortsätter att vara varandras mentorer, rådgivare och till och med arbetsgivare. Lärarteam möts varje vecka utanför klassrummet, antingen ansikte mot ansikte eller på distans, för att uppnå kursmål och förbättra inlärningsupplevelsen. Dessutom är fakulteten ofta värd för valfria studie- och granskningssessioner, som också spelas in för virtuell åtkomst.

Executive Coaching-komponent

Executive MBA-läroplanen betonar en unik, personlig inställning till lärande, med fokus på självmedvetenhet som nyckeln till att bli en effektiv ledare. Varje kandidat i Weatherhead EMBA-programmet tilldelas en chefcoach som hjälper honom eller henne att dra full nytta av den akademiska erfarenheten och samtidigt ge vägledning när han eller hon utvecklas som individ och ledare.

Weatherheads Executive MBA Application Project

Weatherheads EMBA-utbildningsprogram innehåller ett djupgående applikationsprojekt som integrerar designpraxis i ledarutbildning. Varje student tillbringar en termin med att utforska sin organisation för en "designmöjlighet" - en möjlighet att skapa värde genom att använda resurser och möjligheter på nya sätt. Studenter tar ledaransvar och genomför med stöd av ett team av kamrater i programmet ett designprojekt som genererar en avkastning för organisationen.

Internationell studieupplevelse

Varje EMBA-kohort väljer sina destinationer för resan, som vanligtvis inträffar runt mitten av juni och varar cirka 8 till 10 dagar. Under sommarsemestern reser studenter utomlands för en del av programmet under vilket fakulteten förstärker affärsgrunderna genom en global lins. Weatherhead-lärare och erfarna yrkesverksamma från institutioner och organisationer över hela världen samordnar praktiska aktiviteter med globala och lokala enheter, såväl som i en akademisk miljö, i regionen som valts ut för årets studieupplevelse.

Studenterna utforskar karaktären av globalt ledarskap och verksamhet samtidigt som de förbättrar sin förståelse för kulturens roll i näringslivet och samhället. De återvänder till sin egen organisation med ett nytt åtagande att använda de kunskaper, färdigheter och helhetsperspektiv som utvecklats under sin erfarenhet utomlands för att gynna sina kollegor hemma.

Studenter besöker vanligtvis två olika länder som en del av sin turné. Tidigare årskullar har rest till destinationer som Spanien, Marocko, Grekland, Sydafrika, Argentina, Vietnam, Kina, Sverige, Lettland, Tyskland, Schweiz, Turkiet, Japan, Sydkorea, London, Milano, Irland, Skottland, Ungern och Rumänien. .

Weatherheads Executive MBA-klassprofil är en grupp individer

Individerna som är inskrivna i Weatherheads Executive MBA (EMBA) -program är yrkesverksamma som vill utmanas till nya höjder i ledarskap. Residens karaktär främjar nätverkande bland likasinnade kollegor, relationer som har potential att utvecklas till livslånga vänskap och affärspartnerskap på vägen.

Vem registrerar sig för Weatherhead Executive MBA?

På grund av bostadsformatet för EMBA-programmet kan yrkesverksamma över hela landet delta. Medan många EMBA-studenter bor och arbetar i Ohio, kandidater från stater inklusive Kalifornien, Illinois, Michigan, New Jersey, New York, North Carolina, Pennsylvania, Tennessee, West Virginia, Alabama, Washington, DC, Texas, Georgia, Massachusetts, Vermont, och Minnesota har anmält sig.

organisationer

Sedan 1979 har mer än 500 organisationer varit representerade i Weatherhead EMBA. Dessa organisationer sträcker sig från Fortune 500-företag till små företagare, från stora ideella institutioner till professionella serviceföretag för en person. Oavsett storlek, omfattning eller verksamhetsområde realiserar organisationer en omedelbar och betydande avkastning på investeringen genom den kunskap och färdigheter som deltagarna tar med sig till jobbet. De fortsätter att njuta av effekterna av en Weatherhead EMBA-examen på sitt team i flera år efter sin anställds examen.

 • Agrana Fruit US, Inc.
 • AIG, Inc.
 • Aleris International, Inc.
 • Arabiska nationalbanken
 • Avery Dennison Corporation
 • BASF
 • Beckett Gas, Inc.
 • Behr Process Corporation
 • BF Goodrich Däck
 • CapitalWorks, LLC
 • Kardinalpumpar och växlare
 • Case Western Reserve University
 • Cisco Systems, Inc.
 • Cleveland Clinic Foundation
 • Clinical Research Management, Inc.
 • Columbia Chemical Corporation
 • Community Health Partners Regional Health Systems
 • Rådet för mindre företag (COSE)
 • Återförsäljarens däck
 • Diebold
 • Erie försäkringsgrupp
 • Erie Neurosurgery and Associates, Inc.
 • Emerson Network Power
 • FirstEnergy Corporation
 • FNB Corporation
 • Food Systems Unlimited, Inc.
 • Ford Motor Company
 • GE Lighting Valley View
 • GE Healthcare
 • Goodrich Corporation
 • GrafTech International
 • Hathaway Brown School
 • Harland Clarke
 • Hudson & Keyse, LLC
 • Inficon
 • Innovar Systems Limited
 • Keithley Instruments, Inc.
 • Ken-Tool
 • KeyBank
 • KeyCorp
 • LHS-fördelar
 • LINX Networks, Inc.
 • m2m Imaging Corporation
 • Malco Products, Inc.
 • Maverick Molding Corporation
 • Meier-sändning
 • Microsoft Corporation
 • ArcelorMittal
 • Morrison Products, Inc.
 • NewPort Tank Containers, Inc.
 • North Coast Spine Center
 • Novar
 • Novelis Corporation
 • NuTEC-metallfogning
 • Ohio Spiral Duct
 • OneCommunity
 • Orakel
 • Owens Corning
 • PPG Industries
 • Progressive Group of Insurance Cos.
 • Ray Fogg Building Methods, Inc.
 • Reliant Energy
 • Rotek, Inc.
 • Sherwin-Williams Company
 • Shiloh Industries, Inc.
 • Silicon Turnkey Express
 • Stark County kvinnoklinik
 • SUNPRO
 • Swagelok
 • The Timken Company
 • Trendesign, LLC
 • Triumph Capital Group, LLC
 • Universitetssjukhus
 • Victory Capital Management, Inc.
 • Vita-Mix Corporation
 • Weatherchem
 • Wesbury Unity Methodist Retirement Community
 • Winncom Technologies Corporation
 • Xerox

Inträdesinformation

Weatherheads Executive MBA-rekryteringsfilosofi

Weatherhead School of Management Executive MBA-antagningsteam har åtagit sig att rekrytera olika och motiverade studenter som är dedikerade till sin professionella tillväxt som ledare och globala influenser. Vi letar efter yrkesverksamma som är kritiska tänkare, har öppna tankesätt och utstrålar en rad pedagogiska, professionella och livserfarenheter. Dessa erfarenheter, tillsammans med en intern drivkraft för att förnya och skapa positiv förändring, berikar dialogen och lagarbetet i klassrummet.

Executive MBA Application Process Översikt

 • Skapa en applikation eller logga in med ditt användarnamn och lösenord för att fortsätta din ansökan.
 • Ladda upp nödvändiga inofficiella dokument. Om du antas och du studerar, kommer vi att kräva dina officiella handlingar då. Ytterligare instruktioner kommer att skickas via e-post.
 • När din ansökan är klar klickar du på "skicka" för att betala din icke-återbetalningsbara ansökningsavgift
 • När du har klickat på "skicka" kommer du inte att kunna göra några ändringar i ditt ansökningsformulär, CV eller uppsatser, men du kommer att kunna logga in senare för att ladda upp transkript och testresultat. Alla nödvändiga dokument måste skickas in för att kunna övervägas.
 • När din ansökan är klar kan du få en inbjudan till intervju. Intervjuer är endast på inbjudan.
 • Alla ansökningar som förblir ofullständiga i slutet av antagningsperioden kommer att avslås.

Executive MBA ansökningskrav

kvalifikationer

 • De flesta kandidater har 10 eller fler års relevant arbetserfarenhet, tillsammans med lednings- och tillsynsansvar
 • Potential för karriärutveckling till en ledande befattning
 • Förmåga att delta i och bidra till en intensiv inlärningsmiljö
 • Tid och vilja att göra ett 20-månaders åtagande att delta i lektioner, studiegruppsmöten och andra aktiviteter som krävs
 • Bevis på förmågan att slutföra kurser på forskarnivå

När du granskar din profil för antagningsöverväganden kräver Weatherhead-antagningsteamet följande:

 • Avskrifter *
 • Två fria svar korta uppsatser (uppmaningar finns inom online-applikationen)
 • Nuvarande CV
 • Två rekommendationer
  • Som en del av att skicka in din ansökan måste du ange namn, förhållande och kontaktinformation för två rekommendatorer. Vi förbehåller oss rätten att kontakta dina rekommendatorer direkt om vi behöver mer information om dig som kandidat till detta program.
 • Ansökningsavgift: $ 100 (återbetalas inte)

Detaljerade instruktioner finns i vår onlineapplikation.

* Om du inte har en grundexamen från en ackrediterad institution måste du ta GMAT (koden är WTJ-F1-47) eller GRE (koden är 1105).

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Executive MBA
  • Warsaw, Polen
 • Executive Master of Business Administration (EMBA) - Online
  • Online
 • MBA i organisationsutveckling
  • Fayette, Amerikas förenta stater
  • Hong Kong, Hongkong