Keystone logo
Fondazione CUOA

Fondazione CUOA

Fondazione CUOA

Introduktion

Fondazione CUOA Business School

CUOA (bred Ya) Business School grundades 1957

I Italien är CUOA en av de främsta handelshögskolorna och ett aktivt centrum för utveckling och uppgradering av privat och offentlig förvaltning och entreprenörskap.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos CUOA Business School är dess långa historia och djupa geografiska relationer, vilket bidrar till att främja utestående entreprenörer och regissörer i nordöstra Italien.

CUOA lyckas inte bara med att tillhandahålla internationella kurser (samarbetar med utländska partner), men arbetar också med mer än 3500 lokala företag. Eleverna som deltar i kursen kommer från 50 olika länder och leder 15 globalt olika utvecklingsprojekt.

CUOA Business School är en nationell och internationell ledare inom företags- och managementkurser. Denna högskola hjälper studenterna att utveckla sina individuella behov och förmågor.

CUOA leder individer, företag, privata och offentliga organisationer till en ny företagsledningsmodell för att uppnå företagsmål.

Denna skola erbjuder en magisterexamen i företagsekonomi, en kortfattad verkställande kurs och en anpassad kurs för att möta alla behov. I Italien anser den mänskliga rekryteringsavdelningen i varje företag att COUA: s företagsledande studenter är en viktig erkännande.

CUOA Business School är en majestätisk 1800-talsbyggnad i Villa Valmarana Morosini i Vicenza, i den italienska utkanten. Denna palladiska stilbyggnad från 1700-talet designades av arkitekten Francesco Muttoni och har alla skolfaciliteter som täcker historisk kultur och akademiska aktiviteter.

Valmarana Morosini ligger bredvid villan och är ett konkret exempel på en modern företagsskola. Detta bostadsområde är inrymt i en gräshus och stuga mitt i de tidiga villorna och har mer än 50 rum med eget badrum och andra servicefaciliteter.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (bred Ya) Business School grundades 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Altavilla Vicentina

    CUOA Business School Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi, 36077, Altavilla Vicentina

    Frågor