Keystone logo
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Introduktion

e

Handelshögskolan i Kraków vid ekonomihögskolan (CSB CUE) har varit närvarande på marknaden för utbildningstjänster sedan 1991. Skolan erbjuder MBA-studier, forskarutbildningskurser, och det har tillhandahållit forskningsrådgivning och publiceringstjänster. CSB CUE förbättrar ständigt sitt erbjudande och anpassar det till dagens marknadskrav. Den dynamiska utveckling och lyckas leda till hög position i skolan i de polska ranking orsakas av mer och mer erkännande på den internationella arenan. Handelshögskolan i Kraków CUE upprätthåller fortsatt samarbete med företag, kulturcentrum, universitet, gymnasieskolor och gemenskapskollegier, både i Polen och utomlands. Det är en del av det internationella samfundet, vilket ger möjlighet att träffa affärspartners från hela världen för att utbyta erfarenheter och kompetenser för att få tillgång till ett globalt nätverk av utbildningsinstitutioner, offentliga organisationer och konsultföretag.

Skolans parter är: St. Gallen Business School (Schweiz), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Frankrike), Clark University, Suffolk University Sawyer Business School, Roosevelt University, Heller College of Business, Grand Valley State University (USA), Handelshögskolan i Stockholm (Sydafrika), University of Johannesburg (Sydafrika), Ekonomiska akademin i Moldavien (Moldavien), Bankuniversitetet (Ukraina).

Sedan 2011 har CSB CUE varit medlem i EFMD - European Foundation for Management Development.

Skolans huvudsyfte är att fokusera på utökat samarbete med näringslivet. Det säkerställer att kunskapen vidarebefordras till studenterna har varit starkt relaterad till affärspraxis, för då kommer de akademiker som har en stark position på arbetsmarknaden och kommer att utveckla polsk entreprenörskap.

Platser

  • Kraków

    Rakowicka 27, , 31-510, Kraków

Frågor