Keystone logo
Coventry University and Kadir Has University, Istanbul MBA globala företag
Coventry University and Kadir Has University, Istanbul

MBA globala företag

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 12 750 *

På Campus

* (Inklusive moms)

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Den internationella affärsmiljön förändras och en ny och mycket annorlunda marknad verklighet växer fram. Studenterna i dag måste anta flexibla tankemönster och beteende för att lyckas som chefer i morgon.

Global Business MBA har utformats för att utforska i detalj arten och konsekvenserna av dessa förändringar och ge eleverna de färdigheter och tänkesätt som ger dem möjlighet att fungera effektivt inom och bly, organisationerna i framtiden.

Varför välja det här programmet?

Programmet är ett dubbelprogram utmärkelse och framgångsrika studenter kommer att få två examina - en från Kadir Has University och en från Coventry University.

Program undervisas på Kadir Has Cibali campus, en stad campus som ligger i hjärtat av Istanbul - verksamheten, kulturella och pedagogiska centrum i Turkiet. Eleverna kan också välja att tillbringa en termin i Storbritannien studerar vid Coventry University i London campus.

Detta program har din framtida anställbarhet som sitt fokus. Genom att välja att studera MBA Global Business du nytta av: - en unik upplevelse som levereras av universitet med en stark grund i att utbilda företagsledare; - Arbetsrelaterad aktivitet och ledande föreläsningar från högprofilerade affärssiffror; - Hjälp med att säkra framtida sysselsättning genom nödvändig utbildning inom viktiga områden såsom CV-skrivande, presentationsteknik och intervjuteknik; - Ersätta konventionella visdomar med nya och framtida perspektiv, nya tankemönster och nya insikter; - Lärande och bedömningsmetoder som inkluderar en åtgärd inlärning fokuserad på lagarbete, affärssimuleringar och verkliga projekt, som alla stöds av analys och syntes.

Behörighet

För att ansöka om program internationella studenter ska: - Ha en grundexamen på minst 2:02 (UK examen) eller motsvarande, och - visa kunskaper i engelska med en total IELTS resultat på 6,0 eller motsvarande, förutom minst poäng av 5,5 i varje komponent (eller motsvarande).

För att ansöka om program turkiska studenterna ska: - Ha minst 2,5 / 4 (GPA) en grundexamen eller motsvarande, och - visa kunskaper i engelska med en total IELTS resultat på 6,0 eller motsvarande, förutom minst poäng av 5,5 i varje komponent (eller motsvarande).

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • EDHEC Global MBA
  • Nice, Frankrike
  • Paris, Frankrike
  • + 1 Mer
 • Global online MBA
  • Online
 • MBA i Global Business Administration Online
  • Online Lebanon