Keystone logo
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University Executive MBA Americas
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Executive MBA Americas

0 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning, På Campus

* Totalt undervisning och beräknade utgifter för programvaraktighet

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Din helg, din stad-tjäna en Ivy League MBA nära hemmet.


Executive MBA Americas-programmet är skräddarsytt för att möta behoven hos yrkesverksamma som vill utveckla sin karriär utan att avbryta dem. Tjäna en MBA med lektioner varannan lördag och söndag i din lokala stads anslutna klassrum.


Vad gör Executive MBA Americas-programmet annorlunda?

Dess internationella klassrum och nätverk. Anslut med klasskamrater i hela Nord- och Sydamerika genom live interaktiva videokonferenser när du deltar i personklasser med din stads kohort.

Americas är ett verkligt globalt program som kommer att öka din karriär och öka din ledarskapspotential. Detta Executive MBA-programmet erbjuds i samarbete med Smith School of Business vid Queen's University. Du kommer att slutföra dina kurs på 17 månader och tjäna två MBA: en från Cornell University och en från Queen's University.


Läroplan och akademiker

Johnsons Executive MBA Americas-program erbjuder en integrerad och sekvenserad generell förvaltningsplan kombinerad med skräddarsydda projekt och fall. Kurser fokuserar på ledningsgrundlag, strategiskt tänkande, entreprenörskap, ledarskap och mer. Du kommer också att slutföra ett nytt satsnings- eller konsultprojekt och ett teambaserat globalt affärsprojekt på en internationell plats.


Studentupplevelse

Varannan vecka kommer du att delta i klassen med kamrater i din stads lokala styrelse. Samtidigt kommer du att ansluta till klasskamrater över fem länder genom videokonferensersteknologi-klasser lärs live från Cornells campus. Du kommer att interagera med klasskamrater och professorer, ställa frågor, slutföra breakouts och arbeta genom kursmaterialet som ett lag.


För djupgående kurs och nätverksmöjligheter sammanfogar alla kohorter i tre bostadsmöten. Dessa sessioner är uppdelade mellan Cornell och Queen's universitets campus.


Startdatum: juni 2020
Varaktighet: 17 månader
Pris: $ 148 890 - Totalt undervisning och uppskattade utgifter för programvaraktighet
Tidsfrist: rullande
Plats: Välj städer

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master of Business Administration (M.B.A.)
    • Chicago, Amerikas förenta stater
  • Babson MBA på heltid
    • Wellesley, Amerikas förenta stater
  • Blended Learning MBA - Miami
    • Miami, Amerikas förenta stater