Keystone logo
COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

Introduktion

Latinamerikansk affärsskola globalt erkänd

COPPEAD Graduate School of Business vid Federal University of Rio de Janeiro är en handelshögskola internationellt känd för sin spetskompetens inom undervisning och forskning.

Skolan examinerade mer än 10.0000 chefer , 1300 magister och 60 doktorander i affärskurser. Vårt heltids MBA-program , offentligt och gratis, är det enda i Latinamerika som redan rankats bland världens 100 bästa, enligt The Financial Times.

På COPPEAD är forskning och kunskap de centrala axlarna för alla aktiviteter. I dagliga interaktioner med studenter, företag och andra marknadsaktörer styr kunskapen vi producerar arten av vår leverans i klassrummet och interaktion med samhället. Detta är grunden för vårt uppdrag och vision och vad vi anser vara vårt bidrag till samhället .

Uppdrag

Att förändra människor genom att främja värderingar och generera och sprida kunskap genom att integrera ledningsteori och praktik för bättre organisationer och samhälle.

Syn
Att vara ett viktigt brasilianskt nav för att förvandla chefer, företagare och forskare.

Centrala värden

 • Excellence: Det här är vårt väsen, det som styr vår tillväxt , forskning, fakultetsrekrytering, design av nya program, bland andra åtgärder.
 • Integritet: COPPEAD: s värden inkluderar sådd etiskt och socialt ansvarsfullt beteende i ledningsyrket . Vi förstår att integritet är det bästa sättet på vilket skolan kan fullgöra sitt uppdrag och bättre tjäna Brasilien.
 • Tjänst till Brasilien: COPPEAD var den tredje skolan i Brasilien och den första i Rio de Janeiro som erbjöd ett doktorandprogram. den första i Brasilien som erbjuder en internationell standard Heltid MBA, och det var pionjären inom Executive Education in Business and Management i Brasilien. Vi måste utveckla människor och organisationer för att utveckla vårt land.

Prestationer

 • 10 gånger i rankningen på de 100 bästa heltids MBA-program över hela världen som publiceras av Financial Times.
 • Executive MBA listade två gånger i Financial Times EMBA Ranking som en av de 100 bästa i världen.
 • Medlem i EFMD (European Foundation for Management Development), en internationell medlemsorganisation med mer än 850 medlemsorganisationer från akademi och näringsliv.
 • Medlem i AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), en internationell förening med mer än 1 500 medlemmar i 90 länder, inklusive de bästa handelsskolorna i världen.
 • Certifierad sedan 2007 av ANPAD, The Brazilian Academy of Management, som visar att undervisningspraxis bygger på kvalitetsstandarder.
 • Utvärderad som nivå 6 (av 7) i CAPES (Samordning av förbättring av personal inom högre utbildning, kopplad till utbildningsministeriet)
 • 10 Forskningsstolar
 • Partnerskap med 42 handelshögskolor över hela världen

Ackrediteringar, certifieringar och föreningar

132663_Untitled-1.jpg

Federala universitetet i Rio de Janeiro

Federal University of Rio de Janeiro grundades 1920 och är det första och största federala universitetet i Brasilien. Universitetets uppgift är ett av de största kompetenscentrumen för undervisning och forskning i landet och i Latinamerika, att ge det brasilianska samhället möjligheter att dominera, utvidga, odla, tillämpa och sprida den universella patrimonien av mänsklig kunskap, att fungera som en transformerande kraft.

Platser

 • Rio de Janeiro

  Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ, 21941-918, Rio de Janeiro

  Program

  Frågor