Keystone logo
Copenhagen Business School Executive MBA
Copenhagen Business School

Executive MBA

Copenhagen, Danmark

21 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

DKK 425 000

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Ta dig an bredare och mer utmanande ledarskapspositioner med självförtroende när du slutför den rigorösa CBS Executive MBA. Den tredubbla ackrediterade CBS Executive MBA är skapad för att passa in i de vardagliga kraven och är en investering i din framtid som utvecklar din kompetensbas, tänkesätt och självförtroende och hjälper dig att ta nästa stora steg i din karriär.

Lära sig. Utveckla. Leda.

Processen att bli – eller stanna kvar – en högpresterande ledare kan vara komplex och kräver tillväxt och utveckling inom många områden. Samtidigt är det lätt att platåera; att nå en punkt där du har uppnått allt du kan inom ditt valda område. Så hur bevisar du för dig själv och dina kollegor att du är redo för nästa steg? Att du har förmågan att ta den helhetssyn som krävs för att framgångsrikt leda företaget till en djärvare, ljusare framtid? Du vet att du är redo att anta större utmaningar, att lägga mer tid på att utvecklas och växa istället för att fokusera på vardagen. Nu är det dags att undersöka.

Executive MBA från CBS kommer att visa dig vägen.

Lär av de bästa

Trippelackrediterad (AMBA, EQUIS & AACSB) CBS EMBA är ett personligt program med en global utsikt som ger möjlighet att välja det format som fungerar bäst för dig.

Utveckla ett pålitligt supportnätverk

Studera tillsammans med högklassiga kamrater från olika branscher, olika bakgrunder och med olika synvinklar. Ni kommer att arbeta tillsammans för att röra er utanför era komfortzoner och utveckla de färdigheter och den stödgrupp ni behöver för en resa mot global framgång.

Led dina team med självförtroende

Bygga på grunderna för livet inom organisationen, kommer du att lära dig att analysera prestanda, ekonomi och kundbeteende. Och sedan kommer du att ta ett steg tillbaka och titta på helheten och omvandla den kunskap du har samlat in till en körbar förvaltningsstrategi.

Gör dig redo för framgång med CBS Executive MBA.

Den skandinaviska vägen till din EMBA

Danmark är känt över hela världen för sitt förhållningssätt till ledning, tillväxt och innovation och ligger i framkant när det gäller hållbarhet och ansvarsfullt ledarskap. Och du kommer att se dessa värderingar återspeglas i allt vi gör.

Vi erbjuder flexibla alternativ för studier, chansen att fokusera på djupet på ett affärsområde som du väljer, och möjligheten att lära sig över tre kontinenter tillsammans med erfarna affärsmän från hela världen.

Vi erbjuder ett verkligt globalt förhållningssätt till din personliga och professionella utveckling, samtidigt som vi håller skandinaviska värderingar och hållbarhet i kärnan i det vi gör.

Vägar till din EMBA

Studera för din EMBA på en gång under 21 eller 25 månader eller ta itu med det i små bitar med vår Executive Certificate-väg. Du kommer att ha flexibiliteten att börja i maj 2022 eller vänta till september 2022. Vi gillar att ge dig alternativ – eftersom vi vet att en storlek sällan passar alla.

Ett praktiskt och flexibelt tillvägagångssätt

Oavsett om du vill arbeta igenom programmet så snabbt som möjligt, eller om du bara är redo att förbinda dig till en del i taget, kommer våra Executive MBA-alternativ att passa runt dig.

En personlig EMBA

Med ett åtagande på i genomsnitt fyra dagar i månaden kan du välja mellan två vägar: Executive MBA på en gång; eller det stegvisa tillvägagångssättet genom Executive Certificates. Du kan välja att börja i maj eller september.

Du kommer att slutföra din Executive MBA med Integrated Strategy Project, och testa dina lärdomar i samband med en operativ fråga inifrån din egen organisation.

Som ett komplement till kärnämnena kommer du att kunna anpassa din upplevelse genom att välja en av fyra koncentrationer, vilket ger dig mer djupgående kunskaper om ett område du väljer.

Ta din EMBA i ett svep

Förbind dig till 21 eller 25 månader av högt utvecklande studier. Välj ditt startdatum och studera tre termer av allmän ledning och en termin fördjupad i ett ämne du väljer, vilket ger dig en helhetssyn på din organisation och den breda kompetens som krävs för att ta dig till nästa nivå.

Ett urval av startdatum

Känner du att det aldrig är rätt tillfälle att ta steget?

Vi erbjuder ett urval av startdatum för vårt EMBA-program. Du kan börja med en koncentration i maj, eller välja att gå med i september med Termen: "Förstå organisationen".

Executive Certificates: Ett stegvis tillvägagångssätt

Om du tycker att EMBA-programmet är rätt utveckling i mitten av karriären för dig men inte kan förbinda dig till två års sammanhängande studier i förväg, erbjuder vi också vår enastående executive-utbildning genom en certifikatväg. Vi erbjuder flexibilitet så att du kan välja rätt tidpunkt för dig att börja. Slutför varje fristående termin, få ett Executive Certificate och välj sedan om eller när du vill gå vidare till nästa.

Nästa startdatum

Du kan börja på ditt första certifikat i maj eller september. I maj kan du välja att registrera dig i en valfri koncentration och få ett certifikat när du är klar. I september kan du välja att gå med i Executive Certificate in General Management (fem månaders modul). Ditt certifikat kan antingen vara fristående eller bli språngbrädan till ditt nästa certifikat.

Flexibelt Executive Learning

På CBS erbjuder vi dig ett modulärt alternativ för din Executive MBA. Varje Executive Certificate står för sig som en affärskvalifikation, vilket innebär att du kommer att finna värde i att studera dem individuellt. Men arbeta dig igenom dem alla och du kommer att få din EMBA-examen tillsammans med dina kamrater. När du har avslutat den sista terminen, Managing Strategic Execution, kommer du att tjäna CBS Executive MBA-examen.

Ett urval av certifikat

De tillgängliga certifikaten är:

 • Executive Certificate in General Management
 • Executive Certificate in Business Analysis and Leadership
 • Executive Certificate i en valfri koncentration
 • Hantera strategiskt genomförande + integrerat strategiprojekt

Din EMBA-erfarenhet

Med sitt innovativa personliga tillvägagångssätt kommer vår EMBA att låta dig utveckla dina kunskaper inom de områden som kommer att gynna dig mest, börja på ett datum som passar dig och studera i en takt som är precis lagom. CBS EMBA handlar om mer än bara karriäracceleration. Det handlar om inspiration och samarbete. Det handlar om att lära sig leda sin organisation på ett mer holistiskt och hållbart sätt.

Omfamna The Scandinavian Way

CBS är grundat i skandinaviska affärsvärderingar, kända över hela världen för sitt unika inflytande på ledarstil och kultur. CBS erbjuder en inspirerande miljö för ledare som vill förbereda sig för långsiktig framgång genom att ligga i framkanten av hållbar affärspraxis och spetsforskning inom detta område.

Våra verksamheter levererar kreativitet, innovation och tillväxt i en värld som är allt snabbare och mer datadriven. De anser att samhället och dess människor är lika viktiga som vinster. Och de söker efter mångfald och fördelarna den medför.

Lär dig över tre kontinenter

Vår EMBA har en verkligt global syn, med moduler som äger rum i sex städer runt om i världen. Du kommer att få möjlighet att lära dig om nya kulturer, nya sätt att arbeta och nya perspektiv för att inspirera och informera om din utvecklande ledarstil.

Dra nytta av små klassstorlekar

CBS EMBA är utformad för att säkerställa att du drar nytta av de kontakter du skapar och de nätverk du skapar. Studera tillsammans med chefer från en varierad blandning av branscher och bakgrunder i en intim miljö som gör att du kan dra nytta av värdefulla samtal och personlig uppmärksamhet från erfaren personal och mentorer.

Omsätt dina lärdomar direkt i praktiken

Genom att låta dig välja case och tentamensprojekt från din egen organisation gör vi det möjligt för dig att omsätta din nyvunna kunskap direkt i praktiken. Lär dig hur du kan stå tillbaka och uppskatta helheten, leda dina team strategiskt och skapa omedelbar ROI för din arbetsgivare.

En exceptionell inlärningsmiljö

Inlärningsmiljön på CBS har utformats för att inspirera till innovation och främja kreativitet. Här hittar du moderna öppna ytor översvämmade med naturligt ljus och panoramautsikt över parken utanför. Och det är bara en kort promenad till de förstklassiga faciliteterna på vårt huvudcampus.

Enastående faciliteter i hjärtat av Köpenhamn

Executive MBA-programmen är inhysta i Råvarebygningen, tidigare ockuperad av Royal Copenhagen Porcelain innan de omvandlades till en tävlingsvinnande design av Henning Larsen Architects. Faktum är att var och en av våra byggnader har en unik arkitektonisk stil och atmosfär som gör CBS till en mycket speciell plats.

Stöd dina studier

På CBS tillhandahåller vi allt möjligt för att hjälpa dig att lyckas med dina studier. Du kommer att få tillgång till våra oöverträffade biblioteksresurser (vårt bibliotek är också Danmarks Nationalbibliotek for Företagsekonomi), en dedikerad onlineplattform, toppmoderna faciliteter och break-out-områden utformade för att optimera lärande och inspirera till stor diskussion och presentationer.

Holistiska lärandemöjligheter

Som Executive MBA-deltagare eller alumner får du tillgång till exklusiva MBA-evenemang. Dessa kommer att spegla de olika teman som kan påverka din yrkeskarriär och är avsedda att hjälpa dig att utveckla helhetstänkandet som är så avgörande för framgång.

Fakultet i världsklass

Du kommer att dra nytta av det varierade undervisningssättet från våra egna erfarna professorer och föreläsare i kombination med kända akademiker från andra ledande universitet och handelshögskolor.

Kända och framstående professorer

Våra CBS-baserade professorer är några av de mest framstående och framstående akademikerna i landet, om inte världen. På samma sätt väljs våra externa fakultetsmedlemmar inte bara för sin akademiska expertis utan också för sin globala erfarenhet och insikt.

Vårt undervisningssätt

Executive MBA-fakulteten tar dig genom vår rigorösa fallstudiemetod och vidare med simuleringar, debatt, upplevelsebaserat lärande, diskussioner med chefer på fältet, företagsprojekt och internationella moduler.

Deras undervisningsmetoder är utformade för att hjälpa dig att maximera värdet av din tid hos oss och se till att du utvecklar en bred kompetens som säkerställer att du är redo för det steget du skulle vilja ta.

Plats Köpenhamn

Köpenhamn ligger i Öresundsregionens pulserande hjärta och är ett livligt affärsnav och hem för en mängd olika företag som erbjuder många möjligheter. Kanske ännu bättre, Köpenhamn är också en förtjusande plats att bo på – livskvaliteten är hög, grönområden är lättillgängliga och en majoritet av befolkningen använder cyklar för att ta sig runt, vilket sätter standarden för ett boende med låga utsläpp.

Copenhagen Living

Köpenhamn är en livlig och charmig stad och röstas regelbundet fram bland de bästa städerna i världen att bo och arbeta. Och med goda skäl. Varför? Här är juvelerna i Köpenhamns krona:

 • Säkerhet och säkerhet: staden har en av de lägsta brottsligheterna i världen.
 • Grön stad: Köpenhamn är världsberömt för att leda hållbarhetsagendan inom transport, energi, avfallshantering och andra aspekter av stadsutveckling.
 • Cykelkultur: mer än en tredjedel av befolkningen pendlar med cykel och det finns mer än 390 km av markerade körfält runt staden.
 • Effektiv kollektivtrafik: stadens tunnelbana har fått priset för bästa tunnelbana i världen.
 • Världens bästa restauranger: Köpenhamn är hem för tio restauranger som har fått Michelin-priser – fantastiska nyheter för den kulinariska upptäcktsresanden!

Dessutom erbjuder Danmark några av de mest optimala förhållandena för affärer, efter att ha blivit framröstad till den enklaste platsen i Europa att göra affärer av Världsbanken 2012-2019.

Hållbarhet i näringslivet

Danmark och Köpenhamn ligger i framkant när det gäller att utveckla hållbara affärsmetoder. Det är därför det inte finns något bättre ställe än CBS för att vidareutveckla dina kunskaper inom denna framåtsträvande disciplin.

Varför hållbarhet är viktigt

Vi, som ett globalt samhälle, håller på att vakna upp till det faktum att vi behöver ta hand om vår planet och samhällena och människorna runt omkring oss. Och det är inte bara i våra personliga liv som vi måste göra vårt. Företag och organisationer har en stor roll att spela för att se till att hållbart företagande står högst upp på agendan, och konsumenter, investerare och intressenter ställer dem alltmer till svars.

Ett integrerat tema i vår MBA

Vi tror att morgondagens företagsledare bör upprätthålla och stödja hållbara, ansvarsfulla och etiska affärsvärderingar. Det är därför du kommer att upptäcka att företagens hållbarhet är ett av nyckelteman som väver sig igenom vårt program. Eftersom att driva ditt företag på ett hållbart sätt inte är en modefluga, det är en långsiktig strategi och en som bör integreras på alla avdelningar. CSR är en integrerad del av ditt företags framgång och bör aldrig bara vara en eftertanke.

Vad du kommer att lära dig

Under hela kursen kommer du att upptäcka hur företagsansvar eftersträvas som en kärnstrategi från styrelsenivå och nedåt, hur platta organisationsstrukturer och jämställdhet i ledarskap kan främja företagskulturer som bygger på förtroende och respekt, och hur offentlig policy stöder hållbarhetsinitiativ från start- upp till mogna organisationer.

Viktigast av allt kommer du att bemästra färdigheterna och strategierna för att lyckas på denna kritiska arena och omfamna framtiden för moderna företag på ett hållbart sätt.

Programstruktur

Oavsett om du väljer den direkta vägen till din EMBA, eller om du vill ha den flexibla certifikatmetoden, kommer du att studera samma kärnkurser tillsammans med dina begåvade kamrater.

Ett noggrant utformat program

Vårt EMBA-program är utformat för att bygga kunskap och färdigheter på ett strukturerat sätt.

Börja med att se på djupet på grunderna som påverkar din organisation inifrån och ut, vi kommer att gå vidare till att studera de element som kan påverka din verksamhet och miljön där den verkar. Och i den sista terminen kommer vi att sammanföra allt med en förståelse för hur dina nyvunna MBA-kunskaper kan användas för att skapa och hantera strategier för framtida organisatorisk framgång.

Termin 1 - Förstå organisationen

Denna term kommer att ge dig verktygen för att utveckla en djupare förståelse för grunderna för organisatoriskt beteende.

Under denna första termin kommer du att få en solid grund i grundläggande ekonomiska och redovisningsprinciper och reflektera över hur du kan använda din nyvunna kunskap för att lösa ledningsproblem, effektivt använda resurser och informera viktiga beslut inom din organisation.

I kursen Chefsekonomi får du lära dig hur du prissätter produkter och tjänster, förstår konkurrenskraftiga interaktioner på en marknad, och får även insikt om auktioner och upphandlingar samt utformningen av incitament.

Vi kommer att täcka det viktiga ämnet digitalisering, och utforska de bästa sätten att extrahera värde från den mängd data som finns tillgänglig i en miljö som är osäker och ständigt föränderlig.

Och slutligen kommer vi att ta itu med det första av våra hållbara ledarskapsämnen. Genom att arbeta med samtida ledarskapsteorier och -praxis kommer du att börja bättre förstå din egen position samt hur du hanterar dina HR-resurser mer effektivt och effektivt.

Under denna termin åker vi till Shanghai.

Termin 2 - Utforska organisationens miljö

Denna termin utvecklar dina kunskaper och analytiska färdigheter för att lyckas i din marknadsmiljö.

Det är nu dags att utforska samtida marknadsföringstekniker, vilket gör att du bättre kan förstå hur du analyserar konsumentbeteende och därigenom genererar högre efterfrågan på dina produkter eller anpassar dig till marknadens önskemål.

Vi kommer att titta på hur makroekonomi och finansmarknader formar miljön där din organisation verkar samt lära oss om hur organisationer och investerare interagerar och vilka alternativ som finns för att finansiera sin verksamhet.

Och vi kommer att bygga vidare på ledarskapskursen från första terminen genom att ge dig tid att reflektera över dina egna personliga ledarskapsutmaningar.

Under denna termin kommer vi att resa till London/Frankfurt och Chicago.

Anpassa din EMBA: Koncentrationer

Som en del av din CBS EMBA kommer du att kunna välja mellan fyra viktiga studieområden eller koncentrationer: Digitalisering, Entreprenörskap, Styrning och hållbarhet eller Finans.

Varje koncentration kommer att innehålla två till fyra tätt integrerade kurser med en slutprov i slutet.

Termin 3 - Hantera strategiskt genomförande

Den sista terminen ger dig "verktyg för förändring" och uppmuntrar dig att använda dina MBA-verktyg för att utveckla en strategi för din organisation.

Denna sista termin handlar om att konsolidera och bygga vidare på den kunskap du har förvärvat, vilket ger dig kompetensen att bli en uppskattad medlem av din organisations strategiska ledarskapsteam.

Du kommer inte bara att analysera din organisations konkurrensposition och använda denna för att informera strategiskt beslutsfattande, utan också förbättra din organisations kapacitet när det gäller att hantera processinnovation.

Du kommer också att upptäcka att vi lägger stor vikt vid våra diskussioner kring hållbarhet - att fatta strategiska beslut på ett sätt som skapar värde för samhället som helhet, inte bara för företagen de betjänar.

Under denna termin kommer vi att resa till Mumbai.

Integrerat strategiprojekt

I slutet av dina studier kommer du att få chansen att omsätta din förbättrade MBA-färdighet i praktiken när du väljer en fråga som påverkar din egen organisation och använder de teorier och tekniker du har lärt dig för att skapa en effektiv strategi såväl som det mycket viktiga implementationsplan.

Anpassa din EMBA

Dyk djupare in i ett område som du känner kommer att gynna dina karriärsträvanden och din organisation mest. Eller tillfredsställ din strävan efter kunskap genom att helt enkelt välja den koncentration som du finner mest intressant. Vilken riktning du väljer är helt upp till dig.

Anpassa din EMBA till dina karriärmål

Som en del av din CBS EMBA kommer du att kunna välja mellan fyra koncentrationer: Digitalisering, Entreprenörskap, Governance & Sustainability eller Finans.

Varje koncentration kommer att innehålla två till fyra tätt integrerade kurser med en slutprov i slutet.

Du kan också välja att ta ytterligare valbara kurser på vår partnerskola ESADE i Barcelona.

Läs mer om koncentrationerna nedan.

Digitalisering

Ger dig praktiska verktyg för att driva förändring i den digitala ekonomin.

Lär dig att omfamna innovation och utnyttja den digitala teknikens möjligheter för att informera ditt strategiska tänkande och förändra alla affärsområden.

Du kommer att diskutera hoten från störningar, nya marknadsaktörer och globala plattformsföretag samt lära dig hur man använder data för att leda vägen framåt, hur man motiverar och hanterar en digital arbetsstyrka, och hur man agerar för att förebygga och kontrollera skador på cyberattacker som vi har sett drabba stora företag de senaste åren.

Kursexempel: Digitala plattformar, Innovationsstrategier i en digital värld, Managing the Digital Workforce, Digital Delivery Models

Styrning & Hållbarhet

Förstå vikten av bolagsstyrning och hållbarhet för framtidens ledare.

Vi kommer att utforska behovet av starkt ledarskap för att förstå affärsrisker och möjligheter i en tid av hållbarhet; efterlevnadshantering och vikten av ett etiskt förhållningssätt; behovet av att utforma produktions- och försörjningssystem på ett mer hållbart sätt samt behovet av att utnyttja finansiering och investeringar för att utöka långsiktiga företagsbidrag till en hållbar ekonomi.

Kursexempel: Ledarskap och bolagsstyrning, efterlevnad och riskhantering, cirkulär ekonomi och hållbara försörjningskedjor, Hållbar ekonomi

Företagande

Värdefulla verktyg för nystartade företag och etablerade företag som står inför transformation.

Förstå nyckelaspekter av entreprenörsresan tillsammans med ramar och metoder för att hjälpa till att hantera den oundvikliga osäkerheten.

Du kommer att lära dig hur du använder designtänkande för att hjälpa till att artikulera och kartlägga din entreprenöriella vision samt hur du skapar en värdedriven affärsmodell, engagerar intressenter i processen och bygger en plattformsstrategi för att forma marknaden kring din innovation. Vi kommer att använda oss av tillämpade, praktiska projekt och arbeta igenom gemensamma utmaningar med innovationsdrivna start-ups i entreprenörskapslabbet.

Kursexempel: Venture Creation: The Entrepreneurial Process, Plattformstörningar och plattformsbaserade affärsmodeller, Entrepreneurship-Lab, Resurser för uppskalning: Engagera dig i Innovation Ecosystem

Finansiera

Förstå hur företag finansierar sin verksamhet och sina investeringar samtidigt som de kontrollerar risker och uppfyller förväntningarna från sina intressenter.

Vi kommer att titta på hur entreprenörer finansierar nystartade företag och hur organisationer samlar in pengar både inom och utanför organiserade marknader; sätten att kontrollera strategiska och finansiella risker; hur man värderar sitt eget eller ett annat företag; och hur du kan ta vara på de möjligheter som internationella finansmarknader erbjuder.

Kursexempel: Private Equity & Venture Capital, Strategic Risk Management, Valuation & M&A, International Financial Management

Karriärpåverkan

Välj att studera för en CBS Executive MBA och öppna dörren till en värld av möjligheter. Det här viktiga beslutet kommer inte bara att gynna dig under resten av din karriär, utan din organisation kommer också att dra nytta av din ökade insikt från dag ett.

Öka din lön

Financial Times har rankat CBS Executive MBA nummer 54 globalt. Deras senaste rankning avslöjar att den undersökta klassen ökade sina löner med 45 % under de tre åren sedan de tog examen från CBS EMBA.

Skapa ROI från dag ett

Med hjälp av exempel från det verkliga livet låter vi dig tillämpa dina lärdomar direkt på din roll och din organisation. Projekt och uppdrag, och i synnerhet det slutliga Integrated Strategy Project, låter dig identifiera en specifik fråga inom din organisation som behöver åtgärdas, analysera den och skapa en strategisk lösning och implementeringsplan.

Så inte bara kommer detta att innebära att dina nyfunna färdigheter är mer benägna att hålla, din organisation kommer att se omedelbar ROI på sin sponsring.

Uppnå dina personliga karriärmål

Som CBS EMBA-deltagare kommer du att ha en-till-en tillgång till vår erfarna CBS MBA Career Manager. Du kommer att kunna skräddarsy din erfarenhet för att få hjälp med karriärplanering, målsättning, utvecklingsmöjligheter och personligt varumärke och nätverkande. Och du kan också få insikt om hur du kan utnyttja din EMBA i din nuvarande organisation.

Få global insikt

Att resa utomlands för att studera specifika moduler kommer att ge dig förstahandskännedom om hur företag fungerar i några viktiga internationella affärshotspots. Få en förståelse för kulturen och logistiken i att arbeta med företag baserade på dessa och andra globala platser.

Utveckla betrodda nätverk

Öka ditt företags nätverk tack vare det breda utbudet av meddeltagare och alumner du kommer att möta. Det här är dina affärsmöjligheter för framtiden.

Internationellt erkännande

CBS Executive MBA tillhör en exklusiv grupp av globala handelshögskolor som har trippelackreditering från de tilldelande organen AMBA, EQUIS och AACSB. Detta skiljer oss från våra kamrater och säkerställer att en Executive MBA-examen från CBS erkänns, respekteras och belönas globalt.

Ackrediteringar och rankningar handlar inte bara om att kunna sätta snygga logotyper på vår sida. För oss är det en känsla av stolthet. Det är försäkran om att vi gör det vi gör enligt en global standard; och motivationen att fortsätta sträva efter förbättring.

Dessa utmärkelser är beviset på att du kan lita på att vi ger dig de verktyg och färdigheter du behöver för att nå nästa steg i din karriär.

Globala rankningar och ackrediteringar

Vårt trippelackrediterade program är rankat bland världens bästa EMBA-program av Financial Times och QS Global EMBA Rankings.

Association of MBA, AMBA

2007 blev CBS det första universitetet i Danmark som fick ackreditering från AMBA, vilket understryker dess internationella trovärdighet och status. Antalet MBA-kvalifikationer som är tillgängliga över hela världen är nu i tusental, men endast en liten andel av dessa skulle uppnå ackreditering om de underkastades AMBA:s rigorösa internationella kriterier.

Ackreditering av Association of MBA identifierar program som de bästa som finns. På en trång och komplex marknad ger AMBA-ackrediteringen en pålitlig lista över noggrant testade program och säkerställer att elevernas investeringar belönas med den finaste affärsutbildning som finns.

European Quality Improvement System, EQUIS

CBS har varit ackrediterat av EQUIS sedan 2000. EQUIS-ackrediteringen tilldelas handelshögskolor utifrån generell kvalitet, med hänsyn till handelshögskolans internationaliseringsnivå. EQUIS bedömer institutioner som helhet. Den bedömer inte bara utbildningar utan alla verksamheter och underenheter vid institutionen, inklusive forskning, e-lärande enheter, tillhandahållande av verkställande utbildning och gemenskapsuppsökande.

Association to Advance Collegiate School of Business, AACSB

I augusti 2011 var CBS den första skolan i Skandinavien som fick AACSB-ackrediteringen. Ackrediteringsstandarderna används som grund för att utvärdera en handelshögskolas uppdrag, verksamhet, fakultets kvalifikationer och bidrag, program och andra kritiska områden. AACSB-ackreditering garanterar elever och föräldrar att handelshögskolan tillhandahåller en utbildning av högsta kvalitet. Det säkerställer också arbetsgivare att AACSB-ackrediterade handelshögskoleutexaminerade är redo att prestera på dag ett.

Dessutom ger AACSB-ackreditering många fördelar för fakulteten och personalen vid dess ackrediterade skolor genom att locka studenter av högre kvalitet, ge större forskningsmöjligheter och möjliggöra globalt erkännande.

The Global Alliance in Management Education, CEMS

CEMS är en strategisk allians av ledande handelshögskolor och multinationella företag. Dess första uppdrag är att sätta en global standard för spetskompetens för en mästare i ledning före erfarenhet. CEMS, som grundades 1988 i Europa, tillhandahåller den globala ligan av ledare på marknaden för pre-experience Masters och den kan inte motsvaras när det gäller medlemmarnas rykte: 28 akademiska institutioner i världsklass samarbetar med över 70 företagspartners och 4 icke-statliga organisationer att erbjuda internationella forskarstuderande en unik blandning av högkvalitativ utbildning och yrkeserfarenhet.

Partnerskap i International Management, PIM

PIM, Partnership in International Management, är ett konsortium av ledande internationella handelshögskolor, grundat 1973. Varje medlemsinstitution representerar den högsta graden av spetskompetens inom områdena företagsekonomi och ledning, visar ledarskap i sin geografiska region och levererar en MBA eller en examen motsvarande examen i management.

Tillträde

Att ansöka om CBS EMBA är ett viktigt beslut och ett som du vill försäkra dig om att du har all information du behöver. Här hittar du all information om din ansökan, deadlines och programavgifter här. Men vi vill också väldigt gärna höra från dig för att ge dig ordentlig vägledning – det är bara att höra av sig.

Uppmuntra mångfald

Större mångfald innebär en rikare lärandeupplevelse. Det är därför vi söker en mångsidig klass som hämtar från en rad olika utbildnings- och yrkesbakgrunder.

Antagning till CBS Executive MBA-programmet är mycket konkurrenskraftig och vår urvalsprocess är rigorös för att endast säkra den högsta kalibern av deltagare. Vi bedömer varje kandidat på hans eller hennes nuvarande och potentiella förmågor, och vår antagningskommitté letar efter bevis på akademisk excellens såväl som professionella prestationer.

Din nuvarande roll och arbetsuppgifter i kombination med ditt engagemang för studier kommer att granskas noggrant under antagningsprocessen.

Har du det vi letar efter?

För att gå med i vårt ledande Executive MBA-program behöver du följande:

 • En universitets- eller handelshögskoleexamen* (En grundexamen eller en Graduate Diploma in Business Administration – HD)
 • Minst tre års chefserfarenhet**
 • GMAT, GMAC Executive Assessment, GRE eller stark prestation i CBS MBA Admissions Test***
 • Stöd från din organisation
 • En personlig intervju med CBS Admissions Board

* Sökande som inte avlagt civilekonomexamen förväntas ha yrkeskunskaper inom företagsekonomi, makroekonomi och statistik på en nivå motsvarande del 1 på HD-programmet.

** Kandidater i en senior roll som har en tydlig väg att accelerera sin karriär, och stöd från sin arbetsgivare för att uppnå dessa mål.

** Kandidater som kan visa erfarenhet av ledning av projekt, budgetar, processer eller människor under en sammanhängande period.

*** Antagningsprovet sker på CBS i kombination med den personliga intervjun.

Ansökningsförfarande

Vi tillämpar en rullande antagningspolicy och uppmuntrar dig att ansöka så snart du har fattat ditt beslut.

Sista ansökningsdag

Vi tillämpar en rullande antagningspolicy och uppmuntrar dig att ansöka så snart du har fattat ditt beslut. Deadlines och ansökningsprocessen beskrivs här.

För att börja dina studier i maj 2022:

 • Första ansökningsdag: 15 december 2021
 • Andra sista ansökningsdag: 15 februari 2022
 • Sista ansökningsdag: 4 april 2022

För att börja dina studier i september 2022:

 • Första ansökningsdag: 15 februari 2022
 • Andra sista ansökningsdag: 3 maj 2022
 • Sista ansökningsdag: 1 augusti 2022

Avgifter och finansiering

Det kan vara en utmaning att få ekonomin på plats. Här hittar du information om avgifter, finansiering och fonder.

Avgifter och utgifter

Studieavgiften för Executive MBA-programmet är DKK 425 000 som betalas i sex omgångar under två budgetår.

När man använder det stegvisa tillvägagångssättet som kallas CBS Executive Certificates är kostnaden enligt beskrivningen:

 • Executive Certificate in General Management: 105 000 DKK
 • Executive Certificate in Business Analysis and Leadership: 135 000 DKK
 • Koncentration: 60 000 DKK
 • Hantera strategiskt genomförande: 145 000 DKK
 • Totalt: 445 000 DKK

Studieavgiften inkluderar alla utgifter i samband med din studie förutom boendet i Köpenhamn, flygbiljetter, reseförsäkring och andra resekostnader. För icke-EU-medborgare tillkommer en studieskatt på 15 400 DKK, som tas ut av den danska regeringen.

Observera att studieavgiften kan ändras både i pris och i planeringen av programmet.

Företagssponsring

Executive MBA-deltagare tenderar att vara helt eller delvis sponsrade genom sina arbetsgivare. Vi kräver ingen formell stödförklaring från din arbetsgivare, men det är viktigt att få din arbetsgivares godkännande särskilt när det gäller att ta tid från jobbet.

Executive MBA kommer att ge många fördelar för dig och din arbetsgivare. Om du vill ha stöd för att bygga ett övertygande affärscase hjälper vi gärna till och ger dig övertygande resultat och solida bevis baserat på tidigare deltagares prestationer.

Kontakta oss för information.

Finansiering av din EMBA via bruttolöneavdrag

Om du är anställd i Danmark kan du kanske finansiera din EMBA genom löneavdrag vid källan (känd som bruttolönesystem, löneomstrukturering eller flexibelt lönepaket).

Med detta system kommer kostnaden för undervisningen initialt att betalas av din arbetsgivare och kommer därefter att komma från din bruttolön före skatt. Mer information om systemet för bruttolöneavdrag finns på de danska skattemyndigheternas hemsida här och här (på danska).

Den danska sjöfartsfonden

Den danska sjöfartsfonden stöder initiativ som syftar till att utveckla den danska sjöfartsnäringen. Om du arbetar i den här branschen kan du vara berättigad till finansiering.

Studentberättelser

"Jag är övertygad om att jag tog rätt beslut när jag valde CBS EMBA. Kombinationen av högkvalitativ undervisning och ett nätverk av stödjande kamrater har varit värdefull hittills och får mig att se fram emot vad som kommer härnäst.”Mounir Bouazar, Head of Transport, Management Unit, Unicef Supply Division, CBS EMBA-deltagare."Att ha ett mer holistiskt perspektiv på organisatoriska drivkrafter har gjort det möjligt för mig att fatta bättre beslut för vår verksamhet och våra kunder."Trine Storgaard Nielsen, försäljningschef Twill - A Maersk Innovation Company, CBS EMBA Graduate.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Ranking

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Executive MBA Finance
  • Vienna, Österrike
 • Executive MBA i fastigheter
  • Eltville, Tyskland
  • Regensburg, Tyskland
  • + 3 Mer
 • EMBA Executive Master of Business Administration in Finance & Economics