Keystone logo
Coleman University MBA i sjukvårdsadministration
Coleman University

MBA i sjukvårdsadministration

San Diego, Amerikas förenta stater

17 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 450 / per credit *

På Campus

* Per enhet

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

MBA i Health Care Management

Den snabba utvecklingen inom vetenskap och teknik har skapat behov av högt specialiserade chefer och chefer inom sjukvården. Som svar på denna efterfrågan, Coleman universitets Health Care Management MBA-program är anpassad till att utveckla de specifika affärskompetens som krävs för professionell utveckling inom hälso-och sjukvårdsadministration.

Denna unika MBA-programmet erbjuder fokuserade och omfattande kurser i grunderna för den amerikanska sjukvården, sjukvård marknadsföring, ekonomisk förvaltning för hälso-och sjukvårdsorganisationer, kvalitetsstyrning inom vården och hälsoinformationssystem.

Resultatet är ett program som erbjuder affärsnyttan med en traditionell MBA, men gör det i det specifika sammanhanget av det amerikanska sjukvårdssystemet. Framgångsrika utexaminerade kommer att vara väl förberedda för att ta på sig ledande roller inom sjukvården eller inom organisationer som stödjer sjukvården.

Tänk på det; På bara 17 månader, kan du fylla hela programmet, tjänar din Health Care Management MBA genom ett nationellt ackrediterade program som är oöverträffad, och förverkliga tillväxtpotentialen i din valda området.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • MBA i International Healthcare Management (IHM)
    • Frankfurt, Tyskland
  • MBA i Global Healthcare Management
  • MBA - Allmänt eller HR eller Healthcare eller Entreprenörskap inriktning
    • Berlin, Tyskland