Keystone logo
CMI Business School

CMI Business School

CMI Business School

Introduktion

Tack vare vårt åtagande undertecknar CMI Global Compact och är medlem i FN: s akademiska nätverk PRME (Principles for Responsible Education in Management) för att främja företagens sociala ansvar och hållbarhet. CMI är ett institut i kontinuerlig utveckling som ger de senaste framstegen inom ansvarsfull ledning av företag och organisationer . Vår prestige och vårt engagemang stöds av enheter som den spanska föreningen för chefer för socialt ansvar (DIRSE)

För närvarande erbjuder vi i vår katalog fem magisterexamen med en egen examen och studenterna har möjlighet att välja den modalitet som bäst passar dem med resten av deras aktiviteter, att kunna välja mellan ansikte mot ansikte varje vecka, ansikte mot ansikte ansikte varannan vecka blandat , eller 100% online.

mission

Syftet med WCC: s existens är att bidra till uppvakningen av samhället för att skapa en ny och bättre värld genom forskning, utveckling och innovation och människans integrerade utbildning.

Vi bygger på en ny utbildning inom organisationshantering som sätter grundpelaren i människans integritet och på alla människors ansvar med samhälle och natur, för att bidra till att lösa våra utmaningar.

utsikt

WCC: s framtidsplaner ska bidra globalt för att uppnå ett samhälle i fred och harmoni med miljön genom bildandet av medvetna ledare, det vill säga full och ansvarig.

CMI: s vision är att vara ett globalt riktmärke inom undervisning, konsultation och entreprenörskap i samband med ledarskap och medveten hantering av människor och organisationer.

Platser

  • Madrid

    Calle López de Hoyos 9, 1º dcha,, 28006, Madrid

Frågor