Keystone logo
Cleveland State University Monte Ahuja College of Business Executive MBA
Cleveland State University Monte Ahuja College of Business

Executive MBA

Cleveland, Amerikas förenta stater

19 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Executive MBA

&nbsp

Nu är det dags att gå för det!

&nbsp

Nu när du har spenderat tio år eller mer att bygga din karriär, är det dags att gå till din Executive MBA. En EMBA från Cleveland State University Monte Ahuja College of Business kan ge dig de verktyg du behöver för att gå till nästa nivå på bara 19 månader. Detta globalt fokuserade program är särskilt utformade för att rymma de aktiva personliga och professionella scheman av chefer och ledare.


Programmet funktioner är:

 • Tillämpningen och integreringen av affärsstrategi, beslutsfattande och lösningar. Tillämpar principer, begrepp och teorier till företag analysera och lösa verkliga problem världens företag.
 • Lektionerna hålls de flesta lördagar och en tillfällig fredag ​​per månad med normala semester raster och sommaruppehåll under augusti. Alla lektioner hålls på CSU Monte Ahuja College of Business i centrala Cleveland.
 • Internationell Study Tour - 10-12 dagars studieresa under det första året ger dig möjlighet att träffa företagsledare och delta i verksamheten på internationell nivå.
 • Varje klass går igenom hela programmet som en kohort grupp. Betoning på små studiegrupper ger dig möjlighet att dra nytta av andras yrkeserfarenhet och insikter.
 • Monte Ahuja College of Business är bland bara 15 procent av handelshögskolor i världen för att möta de höga krav i AACSB internationell ackreditering.
 • All inclusive kostnad - ingår undervisning, böcker, parkering, frukost, lunch och ditt internationella studieresa <./ Li>

&nbsp

MBA är en 19 månaders program. Lektionerna hålls tre lördagar och en fredag ​​i månaden på verkställande klassrummet vingen på tredje våningen i Monte Ahuja Hall. Kalendern innehåller normalt semesteruppehåll plus en sommar paus under augusti månad.

&nbsp

I programmet ingår en sex-dagars residency program (som hölls söndag-fredag), en internationell studieresa och en tillämpad integrativ fält praktik. Den består av en intensiv, verkliga affärer konsultprojekt.

&nbsp

EMBA Programmet ges i första hand av Monte Ahuja College of Business examen fakultet som väljs ut för expertis inom sina discipliner och tillhörande erfarenhet från näringslivet, tillsynsmyndigheter och regeringen. De deltar aktivt i samhället som företagskonsulter, medlemmar i yrkesorganisationer och samhällsledare - föra en rikedom av praktisk tillämpning på varje kurs de undervisar.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Babson MBA på heltid
  • Wellesley, Amerikas förenta stater
 • Blended Learning MBA - Miami
  • Miami, Amerikas förenta stater
 • Master of Business Administration (MBA)
  • St. Cloud, Amerikas förenta stater