Keystone logo
Claflin University Master of Business Administration
Claflin University

Master of Business Administration

0 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning, På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Claflin101

Det Claflin Master of Business Administration programmet är utformat för yrkesverksamma som vill förbättra sina meriter och kunskaper samtidigt som du får ett internationellt perspektiv.

Formatet för leverans skiljer sig från en heltid MBA eftersom det erbjuder en ovanligt hög grad av flexibilitet, med hänsyn till våra studenters behov och begränsningar tid. Hela läroplanen kan slutföras på 18 månader eller mindre, vilket gör att våra studenter att sköta deras yrkesmässiga och personliga utmaningar och samtidigt fullfölja sin examen. Våra studenter kommer från hela USA och från många andra länder över hela världen, som breddar vårt nationellt och globalt perspektiv av företag och förvaltningsstilar ingår i leveransen av vårt program.

Du kan tjäna din MBA online eller på campus.

Curriculum

Nationellt ackrediterade, The Claflin University School of Business konsekvent uppfyller kraven i Ackreditering rådet för Business skolor och program (ACBSP). Det Claflin MBA ger enastående förberedelse till yrkesverksamma inom ett brett spektrum företagsmiljö, från karriärer inom management, affärsverksamhet, mänskliga resurser och mycket mer. Fokus på etiskt ledarskap, värde proposition för kunder, och hållbarhet är själva kärnan i den Claflin University familjen, och införlivas i läroplanen för Claflin MBA-program.

Student Möjligheter och erfarenhet

Det Claflin MBA är utformad för yrkesverksamma som vill förbättra sina meriter och kunskaper samtidigt som du får ett internationellt perspektiv. Formatet för leverans skiljer sig från en heltid MBA eftersom det erbjuder en ovanligt hög grad av flexibilitet, med hänsyn till våra studenters behov och begränsningar tid. Vanligtvis kan hela läroplanen fyllas i 18 månader eller mindre, vilket gör att våra studenter att sköta deras yrkesmässiga och personliga utmaningar och samtidigt fullfölja sin examen. Våra studenter kommer från hela USA och från många andra länder över hela världen, som breddar vårt nationellt och globalt perspektiv av företag och förvaltningsstilar ingår i leveransen av vårt program.

Karriärer och utfall

Det Claflin MBA ger studenterna en oöverträffad global erfarenhet, som arbetar tillsammans med kollegor från olika länder talar flera olika språk och lära av lärare med internationella affärs erfarenheter och global marknadsexpertis. Det Claflin MBA ger studenterna möjlighet att resa utomlands för att uppleva livsstil, kultur och företag i andra länder. Din MBA-examen kommer att förbereda dig för möjligheter inom reklam, marknadsföring, affärskommunikation, personalresurser, hälsovård och andra spännande karriärer.

Antagning Krav

Ansökan ska lämnas in till MBA Office. Efter att ha mottagit en ansökan med de handlingar som krävs, går ansökan via en MBA Admission kommitté bestående av tre lärare. Kommittén kommer sedan göra sina rekommendationer, som kommer att ligga till grund för upptagande av sökanden till MBA-programmet.Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Business Administration (MBA)
  • Aurora, Amerikas förenta stater
 • Heltid MBA
  • Aiken, Amerikas förenta stater
 • Specialisering MBA tilldelad av Girne American University
  • Sharjah, Förenade arabemiraten
  • Lagos, Nigeria
  • + 1 Mer