Keystone logo
California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

California Institute of Advanced Management

Introduktion

Om oss.

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) är ett ideellt universitet för att göra möjligheter för livslångt lärande tillgängligt, utmanande och relevant för en mångsidig studentpopulation. Syftet är att underlätta utbildningsaccess och akademisk excellens genom exceptionell hantering av universitetets verksamhet och resurser, innovativa leveranssystem och studenttjänster samt relevanta program som är inlärningscentrerade, framgångsorienterade och mottagliga för teknik.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM Staff, Faculty, and Graduates 2015

Grundad på Drucker's Philosophies.

Med hjälp av Peter F. Druckers visdom för ledningspraxis, utrustade CIAM ledare och chefer med verktyg och discipliner för att göra socialt ansvariga beslut, meningsfulla för en förändrad affärsmiljö genom att integrera erfarenhetslärande i både online- och klassrumsinställningar. Fem principer för förvaltning meningsfullt för Peter Drucker var:

  • Upprättande av mätningar av prestanda
  • Motivera och kommunicera
  • Ställa in mål
  • organisera
  • Utveckla människor

Vårt uppdrag:

Bygga från Peter F. Druckers visdom producerar vi ledare som har en djup förståelse för sitt förvaltningsansvar för att uppnå personlig och samhällelig framgång. Vi gör detta genom att leverera erfarenhetslärande i både traditionellt klassrum och virtuella miljöer.

Vår vision:

CIAM producerar ledare som är ansvariga, globalt orienterade och nedsänkt i praktiken.

Våra värderingar:

CIAM värderar och främjar en kultur som respekterar etik, integritet och fullgörande av plikt till våra beståndsdelar, anställda och samhälle. Dessa värden flyter direkt från Peter Druckers visdom.

Ett meddelande från presidenten:

" California Institute of Advanced Management ( CIAM ) har ett mål: att ge dig möjlighet att skapa din egen framtid i den inställning du väljer. För att uppnå detta har vi byggt våra kurser och vårt program runt vad chefer och entreprenörer behöver veta för att lyckas i dagens utmanande och konkurrensutsatta miljö. Toppledare och framtida arbetsgivare förstår idag att dagens väsentliga anställda - som Peter F. Drucker, Moderna Moderns Fader, kallade "kunskapsarbetare" - inte kan hanteras, men måste ledas. Dessutom kan denna ledarroll bara genomföras av chefer som inte bara har MBA men också har perspektiv förankrat i erfarenhet och inom ett brett spektrum av discipliner. Vad du redan har lärt dig i livet och på college, oavsett vad din major och vad du har fått från att interagera med andra i det förflutna, är dörrarna till möjlighet. CIAM MBA ger dig nycklarna för att öppna dessa dörrar genom att bygga på din personliga världsinställning. "

- Jennie Ta, MBA, VD för CIAM

Kom Bli med oss ​​på CIAM !

Vi är extatiska att du är intresserad av att ta din utbildning till nästa nivå. Vårt fantastiska Admissions team är här för att hjälpa dig att utforska vad vår MBA-upplevelse har att erbjuda dig.

Så kom säga hej! Vårt vänliga upptagande team är redo att hjälpa dig med ditt MBA-beslut och visa dig värdet av CIAM upplevelsen.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • El Monte

    California Institute of Advanced Management 9550 Flair Drive, Suite 201, El Monte CA 91731

Frågor