Keystone logo
CDC Management Institute Strathclyde MBA i Malaysia
CDC Management Institute

Strathclyde MBA i Malaysia

0 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandad

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Strathclyde MBA i Malaysia

Strathclyde MBA i Malaysia, som förvaltas av CDC Management Development (M) Sdn Bhd har en flexibel stil leverans införliva deltid och öppna inlärningsmoment i en 180 kredit format. Studenter kan bo i sina jobb och ta hela sin kurs på bara två år. Detta gör vårt program ett lönsamt alternativ för både dig, individen, och för ditt företag.

partnerskaps~~POS=TRUNC

University of Strathclyde Business School ger alla kärnmaterial för programmet och genomför alla seminarier med en utvald grupp av ledande professorer från sin personal i Storbritannien. De brittiska anställda är också ansvarig för ämnes frågor och stöd. Alla tillträdes och bedömningsförfaranden som har ansvaret för Strathclyde och framgångsrika deltagare kommer att tilldelas en University of Strathclyde Master of Business Administration.

CDC i Malaysia ger lokala administrativa tjänster samt hålla rådgivning, seminarier och undersökningar. SBS ger kärn läromedel och skickar Strathclyde University lärare till Malaysia för att köra intensiva seminarier. CDC har också ett antal lokala förvaltning utbildningsspecialister som ger pågående rådgivning stöd.

MBA Summer School

En höjdpunkt i Strathclyde internationella MBA kalendern är den årliga MBA sommarskola, som äger rum i Glasgow, över maj och juni. Sommarskolan är öppen för alla studievägar MBA som nått valbara studiestadiet och är en fantastisk möjlighet att studera din valbara val tillsammans med en grupp av likasinnade internationella kollegor.

Student Testimonial

"Den Strathclyde MBA är en av de bästa handelshögskolor för strategi och totalt sett är var en underbar och mycket meningsfull erfarenhet. De ämnen som undervisas hjälpa eleverna analysera mer kritiskt både externa miljöer och interna resurser för strategi. Det kräver att vi se de saker som påverkar en organisation från olika och olika synpunkter. En fördel med Strathclyde MBA är det tillåter eleverna att slutföra de flesta uppdrag och även sin avhandling eller projekt antingen som en individ eller som en grupp. När eleverna kommer från olika bakgrunder och branscher, och från både malaysiska och multinationella företag, våra åsikter och metoder är olika och vi alla lära av dessa olika synvinklar. "

Atsushi Ikarashi
MBA 2012

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of Business Administration (MBA) - deltid
  • The Hague, Nederländerna
 • Part-time International MBA
  • Trieste, Italien
 • Master of Business Administration (MBA) Deltid
  • Berlin, Tyskland
  • Online