Keystone logo
Central China Normal University

Central China Normal University

Central China Normal University

Introduktion

Beläget i Wuhan, är huvudstad i Hubei-provinsen och en viktig knutpunkt för transporter i China Central China Normal University en nyckel omfattande universitet direkt under förvaltning av det kinesiska utbildningsministeriet. Den pittoreska campus över 2000 Mu (330 tunnland) ligger inbäddat på Guizi Hill, som gränsar South Lake. Som ett av universiteten på listan över 211 nationell utbildning prioriterat projekt är centrala Kina Normal University mycket erkänd som en viktig bas för odling lysande talanger för landet, samt en överlägsen träningscenter för utmärkta lärare i högre institutioner lärande och hög skolor.

Vårt universitet är bland de första högre institutioner i Kina har rätt att erbjuda doktorander och forskarutbildning, att bedöma och ge titlarna på professor, docent och även doktorsavhandling handledare, och har redan etablerat en komplett och optimerat avancerade utbildningssystemet från grund- till forskarutbildningen från doktorand till postdoktorala program, och från heltid till vuxen-utbildningsprogram.

Vår forskning styrka är inne i en konstant ökning från år till år. Den nationella samhällsforskning arbete CCNU rankas topp 10 för tre år i rad, och dess samhällsvetenskaplig forskning av undervisningsministeriet rankas topp 6 för fyra år i rad. Ranking No.8 i fjärde samhällsvetenskapliga Prominent Scientific Resultat Award, en serie av våra forskningsresultat har vunnit priser inklusive två näve priser natur Science Award av kinesiska ministeriet för utbildning och sex första pris i Hubei läns Natural Science Award.

Vi har etablerat nära relationer med många viktiga universitet och forskningsinstitut och har genomfört skola mot skola utbyten och omfattande akademiskt samarbete med mer än 100 universitet från över 70 länder som USA, Kanada, Tyskland, Japan, Ryssland, Frankrike, Nya Zeeland, Australien, Sydkorea och Vietnam. Utländska experter och lärare regelbundet inbjuden att undervisa vid universitetet. Under de senaste åren har lärarna vid universitetet ständigt skickas utomlands för vidare studier, en majoritet av dem har återvänt hem för att bli ryggraden i den egna undervisningen och forskningen, ett stort antal av dem är aktiva på den internationella akademiska talarstol och har gjort beundransvärda bidrag till börser vetenskap, teknik, kultur och utbildning mellan Kina och andra länder runt om i världen.

Platser

  • Wuhan

    NO.152 Luoyu Road, 430079, Wuhan

    Frågor