Keystone logo
Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Introduktion

Allmän information om fakulteten

Bukarest Business School bildades 2014 som forskarutbildning verksamhet fakulteten Bukarest Akademi ecnomic Studies och har två stora MBA-program: Rumänska kanadensiska MBA och Rumänska-Franska MBA (Tidigare INDE). BBS är ansvarig för Executive Education projekt, Mini MBA och Entrepreneurial Development Program av ASE Bukarest. Med mer än 20 års internationell erfarenhet i företagsekonomi vår fakultet är en av de största aktörerna på den rumänska MBA marknaden med 4,000+ akademiker i större företag. För sin exceptionella internationella impactc och medverkan Bukarest Business School belönades med "3 Palmes" utmärkelse av EDuniversal 2014. Vår fakultet har ett långvarigt och givande samarbete med uOttawa (Telfer School of Management) och CNAM Paris.

Rumänska lärare utbildades i dessa prestigefyllda utländska universitet och ständigt förbättra sina undervisningsmetoder som erbjuder studenter utbildningstjänster på de högsta akademiska normer.

Eftersom båda våra MBA-program, rumänska-kanadensisk och rumänska-franska (tidigare INDE) utvecklades med hjälp av våra internationella partner, är de ständigt uppdateras för att respektera normerna och specificitet för de kanadensiska och franska program.

Den internationella läroplaner, rigorös professor urval och utvärdering, senaste biografi och moderna undervisningsmetoder är de viktigaste delarna i vår dubbla utbildningsprogram.

Ranking och utmärkelser

Även om Bukarest Business School grundades 2014 som en forskarutbildning fakulteten vid Bukarest universitet ekonomi sina 2 MBA-program har mer än 20 års erfarenhet och mer än 5.000 alumner.

Den rumänska-kanadensiska MBA-program erbjuder en dubbel diplom formulär ASE Bukarest och uOttawa (Telfer School of Management). Detta program är identiskt med det kanadensiska en och varje år kursplanen uppdateras för att täcka de mest intressanta ämnen för företagsklimatet.

Den rumänska-franska MBA-program framkallas med CNAM Paris och erbjuder även en dubbel examen från ASE och franska partner. Detta program har den klassiska - i praktiken - form av studier och en nyligen införda hybrid MBA fokuserad kring en modern e-learning plattform.

Våra partners är AMBA (Association of MBA) ackrediterade för MBA-program och erbjuda högsta utbildningstjänster kvalitet för den nordamerikanska och västeuropeiska metoder. År 2014 fick Bucharest Business School den 3 Palmes of Excellence award från edUniversal som erkännande för sin internationella verksamhet, ta hand om behoven hos våra studenter och moderna kursplaner. Bukarest Business School är medlem i CEEMAN (Central- och Östeuropa Management Development) och under de senaste åren, är dess program rakade som top MBA-program som finns i Rumänien. Båda programmen är ackrediterad av det rumänska utbildningsministeriet och diplom som utfärdats av Bukarest University of ekonomi accepteras i alla europeiska, nordamerikanska länder och fler.

Campus och Faciliteter

Bukarest Business School är värd i en nyligen renoverad historisk byggnad centrala Bukarest med en toppmodern jordbävningen skyddet.

Den rumänska-kanadensiska MBA-program haves två toppmoderna exklusiva föreläsningssalar, en exklusiv IT lab och 4 grupprum ger studenter alla förutsättningar för en utmärkt lärande upplevelse. Rummen har utformats med expertis de kanadensiska partners och kvickhet grundande från CIDA (Canadian International Development Agency).

Den rumänska-franska MBA-programmet har 2 föreläsningssalar, en IT-lab och två individuella / grupprum komplett med IT- och multimediastöd.

Alla MBA-studenter har tillgång till BBS-bibliotek med över 20.000 titlar på engelska och franska som täcker alla kurser. BBS uppdaterar boksamlingen varje år baserat på rekommendation av de rumänska och utländska besittningsrätt professorer.

samarbetspartners

Med mer än 5.000 studenter i större rumänska och multinationella företag som är verksamma på den lokala marknaden som program ambassadörer Bukarest Business School har ett gott rykte från 20 års erfarenhet.

Förekomsten av Alumni medlemmar i dessa företag inte bara ger BBS en stark fördel gentemot sina konkurrenter att rekrytera framtida studenter bu också underlättar samarbete på studentens praxis program, hitta praktikplatser och organisera mini jobbmässor.

Att vara bland de första MBA-program tillgängliga i Rumänien i början av 90-talet när den nya lokala business class definierades i kombination med stabiliteten av programmen genom åren var grundpelarna som stora förbindelserna bygga med företag, icke-statliga organisationer, statliga institutioner, professionell organisationer och representanter från diplomati.

Platser

  • Bucharest

    2-2A Calea Grivitei 010731, 1st District , , Bucharest

    Frågor