Keystone logo
Bemidji State University

Bemidji State University

Bemidji State University

Introduktion

Bemidji State University betjänar över 5 100 studenter i grundutbildning, forskarutbildning och online-utbildningsprogram. Vår kärnfilosofi bygger på ett engagemang för miljöförvaltning, samhällstjänst och global förståelse. Du kommer att se det engagemanget i vad vi lär ut och i vad vi gör. Vårt nordliga skogscampus ligger på Lake Bemidjis västra strand och påminner oss dagligen om behovet av att vara i linje med vår värld. På samma sätt lockar vår region amerikanska indiska kultur oss att börja vår globala resa genom att förstå vårt förflutna när vi förbereder oss för framtiden.

Vi skapar en innovativ, tvärvetenskaplig och mycket tillgänglig inlärningsmiljö som är engagerad i studenternas framgång och en hållbar framtid för våra samhällen, staten och planeten. Genom den transformativa kraften i den liberala konsten, utbildning i yrkena och ett starkt engagemang från våra studenter, skapar och främjar vi service till andra, bevarar jorden och respekterar och uppskattar de olika folken i vår region och värld.

Genom summan av sin utbildningserfarenhet i Bemidji State kommer studenterna att ha flera möjligheter att lära sig om, uppleva och reflektera över universitetets delade grundläggande värden för medborgarengagemang och ledarskap, internationell och mångkulturell förståelse, tro på kraften i den liberala konsten och miljöförvaltning.

Dessa kärnvärden styr Bemidji-staternas läroplan och tjänster. Inte tätt definierade, de inbjuder tolkning och upptäckt.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Bemidji

    Birchmont Drive Northeast,1500, 56601, Bemidji

    Frågor