Keystone logo
Business School Sao Paulo Executive MBA (på engelska)
Business School Sao Paulo

Executive MBA (på engelska)

São Paulo, Brasilien

22 Months

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Mar 2025

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Executive MBA (på engelska)

The Business School São Paulo Executive MBA är ett program som kombinerar modern verktyg - som omfattar och integrerar samtliga affärsområden - med utvecklingen av ledarskap och ledningskompetens som bör behärskas av alla moderna ledare.
Förutom vikten av analytiska verktyg har de ledaregenskaper blir avgörande i denna komplexa miljö. Således erbjuder EMBA en speciell modul som inkluderar individuell coaching samt verkstäder som arbetar med kompetens och kunskap som krävs av en modern ledare som effektiv kommunikation och lagarbete.

&nbsp

Kursen pågår 22 månader, omfattar regelbundna discipliner, intensiva workshops, företag spel som integrerar kunskap och stärka lärandet, föreläsningar av marknadens experter och ledarutvecklingsprogram, en speciell modul om ledarskap.


Programmet är djärv och dynamisk, med sessioner som inkluderar teori och praktik, underlättas av professorer som kombinerar akademisk bakgrund med en ljudupplevelse i näringslivet. BSP främjar lärande med flera typer av metoder, såsom falldiskussioner, spel och simuleringar, workshops och debatter, alltid kräver mest av studenter färdigheter.


Internationell modulen Sawyer Business School - Suffolk University, Boston - USA, rangordnade den 15: e bästa programmet Fortbildning i USA av Princeton Review. Under 2 veckor i Boston, kommer denna modul speciellt framtagen för våra studenter, ge ett internationellt perspektiv på specifika ämnen som för närvarande en utmaning för proffs.

&nbsp


Vem bör delta


Proffs med erfarenhet, kunskaper i engelska och syftar till att få strategiskt tänkande, ledarskap och kunskap om bästa praxis från flera branscher och marknader, i syfte att uppnå en hög nivå positioner i företag över hela världen.Program Director:


Fernando M. Rodrigues Marques


Innehar en doktorsexamen i energi (USP), magisterexamen i Business Administration (COPPEAD / UFRJ), MBA (BSP) och en kandidatexamen i företagsekonomi (FGV). Han har arbetat med ekonomi och comptrollership områden företag som General Electric, Lotus Development Corporation (IBM), Accenture, INCO och Gillette. Medförfattare till boken "Contabilidade e Finanças para Não Especialistas", Pearson - Prentice Hall, 3: e upplagan, 2010. För närvarande är han MBA Program direktör BSP.

&nbsp

&nbsp

Varför delta i Executive MBA?

&nbsp

 • Kursplanen Fokuserad på Chefs-och ledarskapsförmågan
  BSP Executive MBA har utformats för att säkerställa att eleverna behärskar de olika chefs-och ledarskap som krävs av en innovativ och modern ledare. Genom integrering av de ledaregenskaper begrepp, strategisk företagsledning, föreläsningar klass, fallstudier, workshops och spel affärer, studenter berikar sina kunskaper och färdigheter i en dynamisk och tvärvetenskaplig sätt.
 • Internationell modulen Sawyer Business School - Suffolk University - Boston - USA
  På Sawyer Business School studenter vinna exponering några av världens ledande företag tänkare. Denna speciella och exklusiva Kursen ger tillgång till de senaste trenderna i näringslivet skapar en verkligt internationell och integrativ affärsmässigt perspektiv. Kursen kommer att vässa din förmåga att tänka globalt och maximera den potentiella inverkan som en verkställande kan ha en strategisk beslutsfattare.
 • Ledarutvecklingsprogram
  LDP erbjuder studenter en kombination av individuell och grupp coaching och workshops som ytterligare kommer att utveckla kommunikation och ledarskap skills.This programmet kommer att ge studenterna möjlighet att nå en högre prestanda nivå, eftersom de avancera i positioner större ansvar inom sina företag. Programmet är baserat på: effektiv kommunikation, människor utveckling, ledarstilar och strategi.
 • Komplexitet Hantering
  En BSP specialitet: en vetenskap som klargör hur man ska hantera de komplexa fenomen, som arbetar med verktyg och nya koncept och händelser som kommer att utöka hur du analyserar fakta och fatta beslut <./ Li>
 • Fakultetens medlemmar med yrkeskarriärer och internationella akademiska bakgrund
  BSP professorer har en hög grad av akademisk bakgrund kombinerat med professionella karriär, både brasilianska och internationella företag. Den höga kvaliteten på fakulteten ofta beröm av BSP studenter. Denna kombination av verkliga livet erfarenhet med ljud teoretiskt begrepp, resulterar i dynamiska sessioner och effektiv överföring av gällande kunskap under klasserna.

&nbsp

&nbsp

Antagningsprocessen

Steg 1 - Registrering

 • Komplett ansökan online.
 • Bifoga ditt CV
 • Skriv och bifoga en uppsats om ett ämne som föreslagits av BSP.
 • Bifoga en rekommendationsbrev från nuvarande eller tidigare arbetsgivare.

&nbsp

Steg 2 - urvalsprov

&nbsp

De matematiska och logiska tester måste slutföras innan den personliga intervjun planeras vid registreringen. Du bör ta testet i en av våra campus vid CAC (Candidate Närvaro Center), från måndag till fredag, mellan 8:30 till 19:30 eller på lördagar, mellan 9:00 till 11:30. Förväntad tid tillägnad testet är 1 timme på först till kvarn-systemet.

&nbsp

&nbsp

Steg 3 - Intervju

En intervju kommer att schemaläggas vid ett datum som bekräftas av registrering via e-post efter ingåendet av steg 1-kraven.

&nbsp

&nbsp

Steg 4 - Resultat av antagningsprocessen

&nbsp

Resultatet av antagningsprocessen skall informeras till kandidaten som ett e-postmeddelande, efter avslutat alla tidigare steg. Godkända sökande kommer att få inskrivning instruktioner och länkar för kompletterande information och anmälningsblankett nedladdning.

&nbsp

&nbsp

Steg 5 - effektivt program Inskrivning

Godkända sökande lämna en kopia av följande dokument och presentera på kandidaten Närvaro Center vid samma campus där programmet som erbjuds:

&nbsp

 • Uppfyllt anmälningsblankett;
 • 1 nya 3x4 foto;
 • ID-kort (RG och CPF i Brasilien) kopia;
 • Bevis på adress;
 • Bestyrkt kopia av grundutbildningen avskrifter programmet tjänsteman;
 • Bestyrkt kopia av grundutbildningen examen
 • Tidigare betalningar bevis på första delen eller betala direkt på CAC (Candidate Närvaro Center) med Visa eller MasterCard kreditkort

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Online Executive MBA i entreprenörskap och utveckling av nya företag
  • Oxford, Storbritannien
 • Executive MBA (3 ackrediteringar)
  • Geneva, Schweiz
 • Global Executive MBA
  • Valbonne, Frankrike
  • Belo Horizonte, Brasilien
  • + 6 Mer