Keystone logo
Bowie State University College of Arts and Sciences

Bowie State University College of Arts and Sciences

Bowie State University College of Arts and Sciences

Introduktion

Bowie State University bygger en djärv framtid på ett stolt arv!

Bowie State grundades 1865 och är det äldsta Historically Black College / University i Maryland och en av de tio äldsta i landet. Det är också ett mångsidigt universitet vars studenter, tillsammans med lärare och personal, representerar många etniska och kulturella bakgrunder.

Bowie State University erbjuder högkvalitativa och prisvärda utbildningsmöjligheter för studenter med ambitioner att uppnå och lyckas. Förutom sina 23 grundutbildningar erbjuder Bowie State 20 magisterprogram, 14 specialintyg och två doktorandprogram med specifikt fokus på vetenskap, teknik, affärer, utbildning och relaterade discipliner. En stödjande akademisk miljö ger studenterna möjlighet att tänka kritiskt, göra nya upptäckter, värdeskillnader och framstå som ledare i ett mycket tekniskt, snabbt föränderligt globalt samhälle.

Bowie State Center for Natural Sciences, Mathematics and Nursing inkluderar forsknings- och instruktionslaboratorier, flexibla klassrum, en omvårdnadssimuleringsflygel och ett helt slutet växthus. Bowie State är också hem för ett helt Steinway Fine and Performing Arts Center, utrustat med den senaste tekniken för digital mediekonst och musikproduktion.

Som medlemsinstitution vid University System of Maryland upprätthåller Bowie State systemets uppdrag att tillhandahålla högkvalitativa, tillgängliga och prisvärda utbildningsmöjligheter.

Bowie State är mitt i ett av landets mest spännande storstadsområden, inom räckhåll för Washington, DC och Baltimore. Samtidigt har den ett fridfullt campus på en 300 hektar stor förträdskanal. Med sju bostadshus är universitetet ett centrum för grundutbildning 24/7, men det erbjuder också bekväma kvällskurser och onlinekurser för att betjäna anställda yrkesverksamma som vill gå vidare i sin karriär.

Titta närmare på Bowie State: du kommer att gilla det du ser.

Platser

  • Jericho Park Road,14000, 20715, Bowie

Frågor