Keystone logo
Boston University Questrom School of Business EXECUTIVE MBA (EMBA)
Boston University Questrom School of Business

EXECUTIVE MBA (EMBA)

Boston, Amerikas förenta stater

0 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Vi är extremt stolta över vårt Executive MBA-program och den högkvalitativa utbildningserfarenheten vi har levererat under de senaste 33 åren. EMBA fortsätter att vara ett av Questroms flaggskeppsprogram. Våra studenter lämnar programmet mycket nöjda och våra alumner fortsätter att förvåna oss med sina prestationer och påverkan på näringslivet och samhället. Med detta sagt fortsätter den akademiska programmarknaden att förändras snabbt.

Vårt EMBA-team arbetar hårt med att analysera dessa förändringar för att informera om redesign och ompositionering på marknaden. På grund av EMBA-programmets natur är det nödvändigt att hoppa över denna antagningscykel för att förstå och framgångsrikt genomföra dessa programförbättringar till fullo. Vi planerar att återvända med ett förbättrat och optimerat erbjudande i framtiden.

Du är en framgångsrik chef. Du har fått din karriär på rätt spår och går bra. Saker rör sig i rätt riktning. Men du känner att du behöver något mer. Mer kunskap. Mer perspektiv. Mer insikt.

Boston University Executive MBA (BU EMBA) erbjuder allt detta och bortom. Under 22 månader kommer du att studera med en mångskiftande kohort vid Questrom School of Business som är lika angelägna om att fylla i luckorna i deras affärskunskap och utveckla färdigheter på ledarskapsnivå. Du kommer att lära dig av vår lista över professorer i världsklass som undervisar i vår unika, integrerade läroplan. Du kommer att utöka ditt globala perspektiv utomlands. Du kommer att hitta nytt förtroende för dig själv. Framför allt kommer du att driva din karriär.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Executive MBA
    • Cape Town, Sydafrika
  • Executive MBA (London)
    • London, Storbritannien
  • Dubbel MSW / MBA-alternativ
    • Aurora, Amerikas förenta stater