Keystone logo
Boston University Questrom School of Business DELTID MBA (PEMBA)
Boston University Questrom School of Business

DELTID MBA (PEMBA)

Boston, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

PEMBA-programmet fokuserar på både djup och bredd och lär dig grundläggande affärsverksamhet samt låter dig förgrena dig till specifika intresseområden. Det är din examen - tjänar det på ditt sätt.

Vi vet att du har mycket på gång - det är därför vi har utformat läroplanen för PEMBA för att synkronisera med dina mål, schema och önskade takt. Våra två spår - kohort och flex - gör att du kan ta lektioner när du vill. Med flexibla alternativ som kvälls- och helgkurser, veckolånga intensiv och till och med virtuellt lärande behöver du inte lägga din karriär på väntan medan du lär dig.

Både inom och utanför klassrummet kan du designa din MBA-upplevelse så att den matchar dina karriärmål. Med PEMBA kan du skräddarsy din examen genom att bygga ett anpassat fokusområde genom specialiseringar, Pathways och lärande samhällen. Som deltidsstudent har du alternativ - du kan tjäna en specialiserad examen - antingen vår hälsosektor MBA eller vår sociala påverkan MBA - i en stad som anses vara huvudstaden i båda branscherna. Du kan följa en karriär Pathway , en uppsättning kurser som påskyndat dig till framgång inom ett specifikt område eller bransch som Brand Management eller Corporate Finance. Du kan också gå med i lärande samhällen, små grupper som möter gemensamma akademiska intressen. Du kan tjäna två grader samtidigt - MBA + MA i internationella relationer, MBA + MA i ekonomi eller MBA + MS i produktdesign och tillverkning.

Här kommer du aldrig att arbeta i en silo. Teaming är så mycket mer än bara gruppprojekt - det är en del av det som gör vårt samhälle så starkt. Vi sätter dig inte bara i team och ger dig uppdrag - vi lär ut vad som krävs för att göra dessa lag framgångsrika. Under hela din tid här kommer du att arbeta i flera team, vilket innebär att när du avslutar med ett får du feedback, växer och försöker igen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Executive MBA
    • Tampa, Amerikas förenta stater
  • MBA (Master of Business Administration)
    • Vienna, Österrike
  • Internationella MBA
    • Barcelona, Spanien